изпрати новина
Водещи новини

Как ислямът ще покори Европа !

Как ислямът ще покори Европа !


След като Меркел покани всички бежанци в Европа не виждаме много християни бягащи от война да се спасяват, а повечето са мюсюлмани и то силно радикализирани дошли по покана Ангела Меркел да колонизират и завладяват, дошли да властват !
Меркел позира с мигранти !

Всички глупости за глобално затопляне и войни за оправяне на демографската криза или пък, че те щели да работя за по-малко пари, а всичко това са лъжи и манипулации!
Тези хора изпълняват точно доктрина по превземане на Европа и превръщането и в Евразия в която ще има само една религия и тя е ислямът !
Какво се случва с корените жители какво става с другите религии ли ?
Ами те изчезват, те се претапят, а доста от хората ще бъдат насилствено принудени да приемът ислямът !
И това се случва, по-точно това се случи !Мигранти с жени

В много градове църквата бе заставена да не бие камбаните си, защото ТЕ се дразнели !
В много градове църквата бе заставена да махне кръстовете от стените, от покривите, да махне статуите, защото ТЕ се дразнели !
Демонизирането на Християнската вяра е вече факт, обявя се като секта или вредна за хората, обявява се за незаконна, закони за символи ще я заклеймят като вредна и вредна и ще бъде отречена от масите – кои маси ли, ами ТЕ, новите маси !
И ако някога Църквата е правила кръстоносни походи за да спасяват Божи гроб, то днес има огромен мюсюлмански поход, който вече е необратим процес !Меркел чип

Необратим процес е и този хаос със самоличностите на тези милиони хора !
Това е друг повод за да се направи обща световна база данни и вече най-големите интернет гиганти се обединиха в това ! Тайния заговор за контрол над масите е в ход ! Вече хората започват да дават своите отпечатъци на телефонът си, утре на компютъра, после на преглед при лекаря и после навсякъде за разплащане, за всичко и така ще дойдат чиповете !
И когато всеки е инплантиран с чип робството ще бъде завършено !
Америка – най-демократичната страна робството е вече факт !

ЧИПОВЕТЕ ! 

98% от американците живеят на кредит – къща на кредит, кола, телевизор, всичко и ако един човек бъде уволнен и остане без работа отива под моста !

Това, ако не е банкерското робство, какво е ?
В България все още част от хората има собственост наследена от времето на онзи лош Комунизъм, но тя се топи бързо и банките стават все по-добри в това и няма не искам кредит, няма не ща дори и да сте гъвкав защитата на данните ви е нулева и веднага се озовавате в някой банка и било то уж сте изтеглили кредит и запор, тръгвате да доказвате правотата си и да се съдите с банката !

Как съд и прокуратура работят с документи, а единствените документи може да даде тази банка, провалът ви е гарантиран !
Нима съдии и прокурори не са клиенти на някой банка, нима не помучават преференциални лихви и така ОБРЕЧЕНИ СТЕ !

Та глобалното робство е гарантирано въпросът е, че във вашата килия, улица и дом трябва да има и от ТЕ !
Ти не си ги канил, но ТЕ са тук не по твоя покана за да се претопите, за да се заличите идентичността на всеки един човек, на всяка група хора, на всеки род и нация, мултикултурна цивилизация бля, бля , глупости !

ВОЙНАТА НА ГЕНИТЕ ВИЖ ТУК !

И след като БАНКИТЕ притежават всяко правителство, а всяко правителство тегли заем след заем и за всеки следващ заем цената, която плаща народът му е ужасна ! ТО ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО Е СОБСТВЕНОСТ НА НЯКОЙ БАНКА ИЛИ НЯКОЛКО БАНКИ, КОЙТО ПЪК СА ЧАСТ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ФАМИЛИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ВАШАТА СЪДБА !

Тези световни сили са решили, че всички ние и вие трябва да преживеем огромните кошмари на войните и насилието и да пожелаем сами тези чипове, да пожелаем сами робските вериги !

А после, после идва абсолютното робство !
Ние сме последното поколение, което знае какво е свобода и децата ни няма да знаят за това !
Ако всички ние не се обединим, въпреки различията си сега шанс по отделно никой няма да има, казвам ви го от личен опит ! Проблемът не е кой е на власт, проблемът е системата трябва да променим, системата !

ПЪРВОТО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СПРЕТЕ ДА И СЛУЖИТЕ !

Не сме пророци, но тази КОЛЕДА ще е една от най-унизителната за цялото християнство !
Според последни данни Ангела Меркел се ползва с под 40% от одобрението на хората в Германия !

И повярвайте ни след тази годишна Коледа в Кьолн и Осло може и доверието в нея да се стопи напълно !
НО това ще е началото на края !

Джорч Сорос е казал, че на тази Коледа правителствата ще започнат да падат като домино едно след друго, а кой плати цялата миграция, кой плати цялото преселение на тези радикални маси ВИЖТЕ ТУК !
Вярата в Господ Бог ни съхранила 500 години през турското робство, а именно сега е време всички християни да се обединим!

Ние сме повече, не сме по-силни и трябва всички ние да работим за християнско обединение за спасение на Род и Родина, на вяра и семейство, иначе сме загубени !

ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ, ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ !ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ, ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ

НОМЕРЪТ НА ЗВЯРА ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*