Как ислямът ще покори Европа !

Как ислямът ще покори Европа !


След като Меркел покани всички бежанци в Европа не виждаме много християни бягащи от война да се спасяват, а повечето са мюсюлмани и то силно радикализирани дошли по покана Ангела Меркел да колонизират и завладяват, дошли да властват !
Меркел позира с мигранти !

Всички глупости за глобално затопляне и войни за оправяне на демографската криза или пък, че те щели да работя за по-малко пари, а всичко това са лъжи и манипулации!
Тези хора изпълняват точно доктрина по превземане на Европа и превръщането и в Евразия в която ще има само една религия и тя е ислямът !
Какво се случва с корените жители какво става с другите религии ли ?
Ами те изчезват, те се претапят, а доста от хората ще бъдат насилствено принудени да приемът ислямът !
И това се случва, по-точно това се случи !Мигранти с жени

В много градове църквата бе заставена да не бие камбаните си, защото ТЕ се дразнели !
В много градове църквата бе заставена да махне кръстовете от стените, от покривите, да махне статуите, защото ТЕ се дразнели !
Демонизирането на Християнската вяра е вече факт, обявя се като секта или вредна за хората, обявява се за незаконна, закони за символи ще я заклеймят като вредна и вредна и ще бъде отречена от масите – кои маси ли, ами ТЕ, новите маси !
И ако някога Църквата е правила кръстоносни походи за да спасяват Божи гроб, то днес има огромен мюсюлмански поход, който вече е необратим процес !Меркел чип

Efekt 2

Необратим процес е и този хаос със самоличностите на тези милиони хора !
Това е друг повод за да се направи обща световна база данни и вече най-големите интернет гиганти се обединиха в това ! Тайния заговор за контрол над масите е в ход ! Вече хората започват да дават своите отпечатъци на телефонът си, утре на компютъра, после на преглед при лекаря и после навсякъде за разплащане, за всичко и така ще дойдат чиповете !
И когато всеки е инплантиран с чип робството ще бъде завършено !
Америка – най-демократичната страна робството е вече факт !

ЧИПОВЕТЕ ! 

98% от американците живеят на кредит – къща на кредит, кола, телевизор, всичко и ако един човек бъде уволнен и остане без работа отива под моста !

Това, ако не е банкерското робство, какво е ?
В България все още част от хората има собственост наследена от времето на онзи лош Комунизъм, но тя се топи бързо и банките стават все по-добри в това и няма не искам кредит, няма не ща дори и да сте гъвкав защитата на данните ви е нулева и веднага се озовавате в някой банка и било то уж сте изтеглили кредит и запор, тръгвате да доказвате правотата си и да се съдите с банката !

Как съд и прокуратура работят с документи, а единствените документи може да даде тази банка, провалът ви е гарантиран !
Нима съдии и прокурори не са клиенти на някой банка, нима не помучават преференциални лихви и така ОБРЕЧЕНИ СТЕ !

Та глобалното робство е гарантирано въпросът е, че във вашата килия, улица и дом трябва да има и от ТЕ !
Ти не си ги канил, но ТЕ са тук не по твоя покана за да се претопите, за да се заличите идентичността на всеки един човек, на всяка група хора, на всеки род и нация, мултикултурна цивилизация бля, бля , глупости !

ВОЙНАТА НА ГЕНИТЕ ВИЖ ТУК !

И след като БАНКИТЕ притежават всяко правителство, а всяко правителство тегли заем след заем и за всеки следващ заем цената, която плаща народът му е ужасна ! ТО ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО Е СОБСТВЕНОСТ НА НЯКОЙ БАНКА ИЛИ НЯКОЛКО БАНКИ, КОЙТО ПЪК СА ЧАСТ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ФАМИЛИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ВАШАТА СЪДБА !

Тези световни сили са решили, че всички ние и вие трябва да преживеем огромните кошмари на войните и насилието и да пожелаем сами тези чипове, да пожелаем сами робските вериги !

А после, после идва абсолютното робство !
Ние сме последното поколение, което знае какво е свобода и децата ни няма да знаят за това !
Ако всички ние не се обединим, въпреки различията си сега шанс по отделно никой няма да има, казвам ви го от личен опит ! Проблемът не е кой е на власт, проблемът е системата трябва да променим, системата !

ПЪРВОТО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СПРЕТЕ ДА И СЛУЖИТЕ !

Не сме пророци, но тази КОЛЕДА ще е една от най-унизителната за цялото християнство !
Според последни данни Ангела Меркел се ползва с под 40% от одобрението на хората в Германия !

И повярвайте ни след тази годишна Коледа в Кьолн и Осло може и доверието в нея да се стопи напълно !
НО това ще е началото на края !

Джорч Сорос е казал, че на тази Коледа правителствата ще започнат да падат като домино едно след друго, а кой плати цялата миграция, кой плати цялото преселение на тези радикални маси ВИЖТЕ ТУК !
Вярата в Господ Бог ни съхранила 500 години през турското робство, а именно сега е време всички християни да се обединим!

Ние сме повече, не сме по-силни и трябва всички ние да работим за християнско обединение за спасение на Род и Родина, на вяра и семейство, иначе сме загубени !

ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ, ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ !ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ, ЕТО ТАКА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ

НОМЕРЪТ НА ЗВЯРА ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.