Каналджиите на Сорос и Борисов

Каналджиите на Сорос и Борисов


Каналджиите на Сорос и Борисов
Къщите на каналджиите да бъдат конфискувани и превърнати в центрове за бежанци!
В отговор на правителствената идея да се обособяват бивши казарми и държавни имоти за общежития на мигранти, изказвам публично своето несъгласие, и отправям апел към всички националистически парламентарно представени партии да внесат предложение за конфискация на къщите на всички каналджии и превръщането им в центрове за бежанци.

Или дето се казва „с техните камъни по техните глави“. В интерес на истината Бойко Борисов допринесе за миграционният поток в България, а неговите каналджии ги изкарват безнаказано в Европа. Докога, ние народът сме длъжни да търпим своеволията и престъпленията на ГЕРБ – о мафиотската структура
Видимо е, че спирането на субсидии за бедните райони и насочването на такива за мигрантите, станали пълчища в България, са с цел: Правителството чрез поставени фирми да усвоява евро средства за „отглеждане“ в домашни условия на бъдещи терористи /да се използват в даден момент в държавата ни/, собственост на статуквото, а отделни лица да се облагодетелствуват от тази престъпна схема, финансирана и контролирана от Джордж Сорос.

Неадекватната идея излязла от „правителствените мозъци“ да обособяват бивши казарми и поделения за миграционни центрове е престъпление спрямо родината, което трябва да се наказва от „народен съд“.

Efekt 2

А повечето от трезвомислещите хора искат „народен съд“ за престъпните елементи в управлението на държавата. Ако въпросните казарми, вместо с мигранти се запълнят с редова българска армия, смятате ли че ще има проблем по границите ни? Вижте Путин за пример, въоръжена държава с многочислена армия. Имат ли проблем с мигранти? Нямат! Вижте филипинският президент Дутерте за пример, къде са му наркотрафикантите? А в София ги разлепват на луксозни плакати около НДК, за пример в обществото. Прокуратурата и МВР пък си играят на котка и мишка с тях. Примери за дълг и чест, колкото щете… Само, че в България, тези които я управляват, отдавна са обезчестени и не им остана нито дълг, нито чест. Затова иде ред на „народния съд“.
Автор: Георги Тодоров
Advertisements
Източник: anonybulgaria.wordpress.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.