Когато Слави ще каже „хайде да изхвърлим боклука“?

Когато Слави каже „хайде да изхвърлим боклука“!


Много скоро се надяваме Слави Трифонов да каже „хайде да изхвърлим боклука от властта“, защото положението става нетърпимо. Грабежът се превръща в ежедневие, страхът се превръща в бит, суверенът се превръща статистика, а отчетът на държавата стана стакмистика. Няма ред, а искат дисциплина, няма закони, а искат ред!

Всеки е потенциален престъпник в страната, а доказването на противното не важи в съда както го каза Слави „няма закон ни конституция, а всичко е проституция.

Стотици хиляди тонове боклук ни залива всеки ден и всеки час, а политиците ни някак глухи, ослепели даже някак си в куп са онемели. Как ще живеем в тази държава след като управление няма, а всичко е грабеж и проституция. Дали гладът ще победи страхът? Дали безработните ще излязат на площади?

Efekt 2

Дали Стадото ще се пробуди или тези дето протестират са шепа луди, но лудите те да са ни живи! Време е боклука да изхвърлим, че много време мина, мъничко остана, време е за кардинална смяна!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.