изпрати новина
Водещи новини

Колко са застреляните

Колко са застреляните


Колко са застреляните у нас ?

Само за седмица има повече убити у нас от колкото в Ню Йорк, Москва и Париж взети заедно!

ГЕРБ твърдят, че превърнаха София в една Модерна европейска столица, твърдят, че България е достойна да управлява следващите 6 месеца европейският парламент, но дали е така?

Само за седмица в България има повече показни убийства от най-големите световни мегаполиси ! Дали България е стабилна и сигурна държава ?

Показни мутренски – мафиотски разстрели съпътстват Бойко Борисов от ерата му на главен секретар та до сега !
Дали моделът СИК е приемлив за ЕС ние не знаем, но едно е ясно, че в малка България има прекалено много мафия ! Кой са най-често срещаните мотиви за да се случва това ?

На всички им е ясно, че когато става дума за показен разстрел става дума за пари и то мръсни пари от скрити тайни наричани именно кървави ! Гангстерското прочистване в ерата на Борисов приключи с около 148 убити мафиоти или хора свързани с подземният свят!
Премиерската му кариера не е по-различна просто не се дава толкова гласност на тези неща ! Не са по-малко убитите за последните осем години !

Дори имаше гангстерски престрелки на оживени публични места като в Слънчев бряг например !
Но този мутренски подход не стихва !
Да си спомним някой от по-емблематичните случай накратко !
Мишо Бирата!
Александър Антов, собственикът на модна къща „Агресия“ е бил убит в София! Още един 43-годишният Даниел Божинов разхождал кучето си, собственик на фитнес център, бе прострелян смъртоносно в гърдите в Пловдив!
Стреляха по Златко Баретата!

Опит за атентат срещу Алексей Петров! Слънчев бряг с брутално нападение срещу Митьо Очите !
Много са застреляните във Варна – бизнесмен прострелян в домът си, друг взривен в автомобилът си, трети издъхнал на операционна маса, Пловдив няколко показни разстрела, а в София какво да кажем – десетки са там показно убитите !
Както се казва ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !
А управляващите не спират да казват ИМАМЕ ВОЛЯ !
За какво имат Воля и Мафията за какво има воля, ами за ПАРИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*