По-лесно се влиза в университет, отколкото в детска градина!

По-лесно се влиза в университет, отколкото в детска градина!
Общинската мафия се съюзи срещу истината! Що за лицемерие бихте казали, но истината е, че става дума за пари и още нещо !

Проблемът с детските градини не е от сега, а просто една директорка на детска градина сега постави картите на масата и бе уволнена !

Каза истината за порочните практики и тук няма политика, тук има модел на управление със СМС-И или с бележки !

Проблемът с шуробаджанащината и роднински назначения не е от вчера проблемът с „имаме връзки там“ също !

Efekt 2

Това датира от Комунизма насам само дето в Комунизма нямаше проблеми с детските градини ! Истината за която никой не говори и не иска да докаже, че всяко записване на дете в детска градина е обвързано с рушвет и подкуп, с връзки услуги и неща от типът „ти на мен, аз на теб“!

Една директорка се осмели да покаже истината и да каже „стига толкова“, да покаже къде се коренят проблемите, а именно в държавната администрация, която търгува с влияние, която продава всичко, което може да бъде купено !

Не става дума само за деца и бройки в детските градини, а проблемът е далеч по-голям и става дума за целият ритъм на управление във всички измерения на администрацията !

И понеже всичко е на политическо ниво в ГЕРБ, защото техни са назначенията, техни са управленските кадри и те накратко управляват  с този модел СМС – дистанционното командване !

Не казваме, че те не са наследили някакъв модел на управление казваме, че те са го видоизменили до степен на нетърпимост в самата система, до степен на нетърпимост и при тези, които дават рушвета, но алчността няма граници и този път районен кмет е надминал всякакви такива ! Недоказуемо е ще кажат някои, но доказателствата са пред очите ни!

СМС натиск и в крайна сметка детето е прието в детската градина! Хронологията доказва думите на Директорката на детската градина, а кметицата говори „не си спомням, било е отдавна, искала съм справка“ и така нищо конкретно !

Искат оставката на кметицата, а правителството заедно с други кметове подкрепят кметицата, но родители протестират всеки ден, медиите говорят, текат проверки, а истината надали ще излезе в пълният и и целият мащаб, но поне се повдигна завесата зад която се виждат нелицеприятни неща!

Ако имате дете неминуемо ще бъдете рекетирани от общината, това е! Това е проблемът само в големият град, а в малките населени места и по селата детските градини са полупразни, но в големите градове места няма или няма докато не си платите в някой община и там от ГЕРБ не пратят някой СМС !

Време е кметицата да подаде оставка или да се изправи пред съда ! И дано този скандал и един осъден кмет върне нормалността ! На времето така се влизаше в университетите, а днес по-трудно се вкарва дете в детска градина, отколкото в елитен университет ! Просто таксите са различни, нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.