Колко са застреляните

Колко са застреляните


Колко са застреляните у нас ?

Само за седмица има повече убити у нас от колкото в Ню Йорк, Москва и Париж взети заедно!

ГЕРБ твърдят, че превърнаха София в една Модерна европейска столица, твърдят, че България е достойна да управлява следващите 6 месеца европейският парламент, но дали е така?

Efekt 2

Само за седмица в България има повече показни убийства от най-големите световни мегаполиси ! Дали България е стабилна и сигурна държава ?

Показни мутренски – мафиотски разстрели съпътстват Бойко Борисов от ерата му на главен секретар та до сега !
Дали моделът СИК е приемлив за ЕС ние не знаем, но едно е ясно, че в малка България има прекалено много мафия ! Кой са най-често срещаните мотиви за да се случва това ?

На всички им е ясно, че когато става дума за показен разстрел става дума за пари и то мръсни пари от скрити тайни наричани именно кървави ! Гангстерското прочистване в ерата на Борисов приключи с около 148 убити мафиоти или хора свързани с подземният свят!
Премиерската му кариера не е по-различна просто не се дава толкова гласност на тези неща ! Не са по-малко убитите за последните осем години !

Дори имаше гангстерски престрелки на оживени публични места като в Слънчев бряг например !
Но този мутренски подход не стихва !
Да си спомним някой от по-емблематичните случай накратко !
Мишо Бирата!
Александър Антов, собственикът на модна къща “Агресия” е бил убит в София! Още един 43-годишният Даниел Божинов разхождал кучето си, собственик на фитнес център, бе прострелян смъртоносно в гърдите в Пловдив!
Стреляха по Златко Баретата!

Опит за атентат срещу Алексей Петров! Слънчев бряг с брутално нападение срещу Митьо Очите !
Много са застреляните във Варна – бизнесмен прострелян в домът си, друг взривен в автомобилът си, трети издъхнал на операционна маса, Пловдив няколко показни разстрела, а в София какво да кажем – десетки са там показно убитите !
Както се казва ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !
А управляващите не спират да казват ИМАМЕ ВОЛЯ !
За какво имат Воля и Мафията за какво има воля, ами за ПАРИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.