Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Конфискуват милионите на „Килърите“

Конфискуват милионите на „Килърите“


Тръгват дела за конфискация от „Килърите“ вижте за колко милиони става дума !

Новият антикорупционен орган, в който се вля комисията за конфискация, внесе в Окръжния съд във Велико Търново иск за 3 611 170 лв. срещу Георги Вълев, осъден като част от групата „килърите“. Това съобщиха от новата комисия. Предмет на иска са 41 недвижими имота, както и суми от продажба на имущество, придобито от престъпна дейност.

Комисията е внесла искове за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност срещу още две лица от групата на т. нар. „Килъри“. От Петър Стоянов се претендира имущество на стойност 361 881 лв., а от Янко Попов на стойност 1 180 980 лв.
Източник: segabg.comКонфискуват милионите на „Килърите“
След като бяха осъдени, че били взимали по 500 лева за поръчка, за палежи и сплашвания, за рекет и убийства „Килърите“!

И сега тези злодей за който съдът доказа, че вземали 500 лева и дори за тези 500 лева била сформирана организирана престъпна група при условие, че всички са били в сериозно икономическо състояние!

И така Вълев вече няма да бъде хотелиер! Едно не ми е ясно как едни хора, които притежават милиони ще рискуват всичко за 150 лева дял от престъпление? Или теорията на риска не издържа, или доказателствата по делото са абсолютен фарс?
Истината е, че рекетьорската мафия като те погне е така !

Както се казва „цар като ти разплаче майката, няма на кого да се оплачеш“!
И така! Гледайте хунтата как ограбват и се замислете – или умираш и имуществото ви сменя рязко своят собственик, или не се предаваш и отиваш в затвора и ти конфискуват всичко!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари