Коцето: Аз съм много красив и имам много любовници

Фолкидолът на много млади момичета и секс фурията Коцето за първи път ще сподели в откровено интервю що за човек е той, има ли наистина любовници, примерен баща и съпруг ли е и много други подробностите. Певецът е решил да разголи душата си пред своята братовчедка Лияна в предаването на плеймейтката Николета Лозанова.

Едни от най-пикантните подробности от съботно шоу ще са това, че Коцето за първи път признава, че не е моногамен и има много любовници: „Аз съм много красив и желан изпълнител и имам много любовници”.

А ето и, какво споделя за съпругата си Надя: „Ако почне да ме дразни много, пък аз не отговарям на високи художествени критерии, ще се поразделим”.

Коцето не пропуска да даде коментар и за Райна, една от истинските му любови в живота: „Последните години откакто сме разделени е пораснала много – завърши и се развива”. За братовчедка си Лияна: „Като си красива и готина е нормално да говорят за теб”.

Очаквайте още подробности около сандалния поп фолк певец тази събота в „Поверително от NL“!

Efekt 2

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator

One comment

  1. Красив е като орангутан, завалията…