Краят на соросоидите в България идва! Цветанов си заминава с тях!

Краят на соросоидите в България идва! Цветанов си заминава с тях!


Търновската група от студенти на соросовите фондации е разтурена от преди година и даже някой от членовете малко са били респектирани !

Пловдивското крило на „ДА България“ също е силно разглобено и е закрито на практика като те са се прехвърлили под крилото на Цветан Цветанов според наши източници това става лятото когато в Градът под тепетата Цветанов е домакин на Соросовите изяви там и топлата връзка е направена и какво от това за сега пловдивската структура се ползва само за доклади в интернет както и за хакване на профили през пощите с любезното съдействие на подчинение агенти от частното ГДБОП на Цветанов и естествено тази информация не може да се потвърди, но потърпевшите я знаят добре !

Под прицел са около 100 профила и няколко десетки страници !
И какво от това, след като вече започнаха да информират Фейсбук за това, което се случва в България и тези администратори на Фейсбук, които отговарят за Българското подразделение ще бъдат поставени под мониторинг и скоро ще се очакват уволнения там !

Efekt 2

Все пак да не забравяме, че Фейсбук е на ЦРУ, а във Фейсбук всяко действие е строго следено кога, как и в колко часа, от кое АЙПИ и от кой профил, от какво устройство и така нататък !

Та след проверката, която предстой във Фейсбук ще цъфнат всички нарушения на администраторите!
Ние следим алгоритъмът и смеем да кажем, че не всички администратори са в играта на ГЕРБ и „Да България“ има и такива, които не ограничават някои сайтове, но когато застъпят на смяна техните колеги и всичко се променя – пада ричът и трафикът, и условията стават непоносими ! Няколко са ПИ АР Агенциите, които предлагат тормоз на конкуренцията като пакет в услугите си, но тези агенции взимат солено, а в ГЕРБ могат само да прибират пари не да си плащат и затова все още се работи относително спокойно !

Другата голяма манипулация, с която от скоро ГЕРБ са в играта е пропускането на публикации с приоритет в ГОГЛЕ както и индексацията им като има сайтове трайно осакатени в тази посока, защото не пускат новини за ГЕРБ, а за опозицията им ! Цветанов говори за фалшивите новини, но нерегламентираните метод, с който си служат от ГЕРБ са меко казано противозаконни !
Ама като се замислим то всичкото им е така !

Боренето на бюлетини, подмяната на изборните резултати, рекетът, грабежа до суджуците, всичко им е противозаконно, макар те да са закона и пред него трябва да сме равно, но не е така !
Общо взето обаче наглостта при хората не може да промени, че най-мразен си остава Цветан Цветанов, макар да дава признаци за надграден политик той продължава да говори без да казва нищо, той продължава да се държи интелигентно без да е такъв, той говори умно без да има ум само опорни точки и лъжи в устата му !

Някой да е чул една мъдра мисъл от устата му дори да цитира някой философ или мъдрец досега НЕ, НЕ и НЕ факт !
Някой да е чул да говори с конкретика по дадена тема, а не с общи приказки завоалирано, ФАКТ!
Но истината рано или късно ще излезе наяве !
Както казват хората всичко рано или късно свършва – търпението, нервите или патроните, всичко рано или късно свършва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.