изпрати новина
Водещи новини

Краят на соросоидите в България идва! Цветанов си заминава с тях!

Краят на соросоидите в България идва! Цветанов си заминава с тях!


Търновската група от студенти на соросовите фондации е разтурена от преди година и даже някой от членовете малко са били респектирани !

Пловдивското крило на „ДА България“ също е силно разглобено и е закрито на практика като те са се прехвърлили под крилото на Цветан Цветанов според наши източници това става лятото когато в Градът под тепетата Цветанов е домакин на Соросовите изяви там и топлата връзка е направена и какво от това за сега пловдивската структура се ползва само за доклади в интернет както и за хакване на профили през пощите с любезното съдействие на подчинение агенти от частното ГДБОП на Цветанов и естествено тази информация не може да се потвърди, но потърпевшите я знаят добре !

Под прицел са около 100 профила и няколко десетки страници !
И какво от това, след като вече започнаха да информират Фейсбук за това, което се случва в България и тези администратори на Фейсбук, които отговарят за Българското подразделение ще бъдат поставени под мониторинг и скоро ще се очакват уволнения там !

Все пак да не забравяме, че Фейсбук е на ЦРУ, а във Фейсбук всяко действие е строго следено кога, как и в колко часа, от кое АЙПИ и от кой профил, от какво устройство и така нататък !

Та след проверката, която предстой във Фейсбук ще цъфнат всички нарушения на администраторите!
Ние следим алгоритъмът и смеем да кажем, че не всички администратори са в играта на ГЕРБ и „Да България“ има и такива, които не ограничават някои сайтове, но когато застъпят на смяна техните колеги и всичко се променя – пада ричът и трафикът, и условията стават непоносими ! Няколко са ПИ АР Агенциите, които предлагат тормоз на конкуренцията като пакет в услугите си, но тези агенции взимат солено, а в ГЕРБ могат само да прибират пари не да си плащат и затова все още се работи относително спокойно !

Другата голяма манипулация, с която от скоро ГЕРБ са в играта е пропускането на публикации с приоритет в ГОГЛЕ както и индексацията им като има сайтове трайно осакатени в тази посока, защото не пускат новини за ГЕРБ, а за опозицията им ! Цветанов говори за фалшивите новини, но нерегламентираните метод, с който си служат от ГЕРБ са меко казано противозаконни !
Ама като се замислим то всичкото им е така !

Боренето на бюлетини, подмяната на изборните резултати, рекетът, грабежа до суджуците, всичко им е противозаконно, макар те да са закона и пред него трябва да сме равно, но не е така !
Общо взето обаче наглостта при хората не може да промени, че най-мразен си остава Цветан Цветанов, макар да дава признаци за надграден политик той продължава да говори без да казва нищо, той продължава да се държи интелигентно без да е такъв, той говори умно без да има ум само опорни точки и лъжи в устата му !

Някой да е чул една мъдра мисъл от устата му дори да цитира някой философ или мъдрец досега НЕ, НЕ и НЕ факт !
Някой да е чул да говори с конкретика по дадена тема, а не с общи приказки завоалирано, ФАКТ!
Но истината рано или късно ще излезе наяве !
Както казват хората всичко рано или късно свършва – търпението, нервите или патроните, всичко рано или късно свършва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*