Кака Мая ни омая

Кака Мая ни омая Кака


Кака Мая ни омая, каква е таз борба в страната срещу най-силната мафия и това е Банковата та нали ЧСИТАТА обслужват Банките и са в престъпна симбиоза! Грабежът продължава !

Според последна информация всеки ден се запорират пенсии и интеграционни помощи, така наречените транспортни средства !

И тогава когато едно ЧСИ ви запорира сметката идват на ход Банките !
Пример за една престъпна схема от която печелят банките, а хората пак са ограбени !
Например запорират Ви така наречените транспортни на стойност 29.35 лв. От банката Ви вкарват във филма – „ами докажете, че тези средства са ви социална добавка и с еди кой си документ“!

Efekt 2

Вие отивате в Социално подпомагане и искате този документ, изминава близо седмица и го получавате после го носите това удостоверение от Социалните в Банката, ама този документ не бил този дето им трябвал, отидете за друг и така филмът с вашите мъки за борбата за онова едно левче на ден продължава ! След като отидете в Банката след две седмици тичане влизате в друг филм – „ами за разблокиране на сметка таксата на банката е десет лева“!Кака Мая ни омая Кака

И така 29 лева – 10 лева такса за разблокиране и 5 лева такса и на финала Банката ти взима половината пари !
За това кака Мая не говори нали ?
Най-бруталната част е тази, че никой не казва, че тези пари в банката, ако не си ги потърсите до два месеца самата Банка ги счита за спестовни и тогава на тях може да сложи ръка ЧСИТО на 100 % !

И така, ако не си изтеглите парите до два месеца Банката ще ги даде на Съдия изпълнителя без да можете да обжалвате и ето как грабежът продължава ! Сега ми обяснете Омбудсманът как така защити най-бедната прослойка от населението?
За това ви казваме днес Кака Мая Ви омая !
Сега ГЕРБ подкрепи този закон на кака Мая и на практика той не спира грабежът, а само променя начинът на грабежът !
Сега Кака Мая казва подхващам банките !Кака Мая ни омая Кака

Кака Мая пак ще ни омая поради една причина много важна, че всички депутати, всички политици и магистрати са в мрежата на банките и никой не казва, че за тях има по-преференциални лихви по кредитите, което си е вид подкуп и корупция, никой не казва, че банките им помагат да си крият парите и да ги узаконяват, криейки се зад закона за банковата тайна !
Десетки са престъпните им обвързвания !
Сега кака Мая да вземе да обясни кои банки ще подхваща, че смях ме хваща!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.