Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Кръстиха булевард на Сорос у нас

Кръстиха булевард на Сорос у нас Стефан Пройнов


Вижте къде в България кръщават булевард на Сорос у нас !
Десетки хиляди ще бъдат засегнати от това, а защо никой не протестира ?

По настояване на „Ранобудните студенти“ пред Йорданка Фандъкова и Столична Община булевард „Джеймс Баучер“ ще бъде прекръстен на булевард „Джордж Сорос“. Мотивите затова са, че Джордж Сорос е направил и прави много за България в нейната борба за независимост от мафията и равноправие между нейните граждани.

Така щяла да се сбъдне мечтата на соросоидите в България. Истината е, че нашите соросоиди се правят на по-католици от папата и се пренатягат, а правителството ни се гордее, че е зависимо от структурите на Джордж Сорос у нас !Кръстиха булевард на Сорос у нас  Стефан Пройнов

Няма и грам съмнение, че „протестна мрежа“, „ранобудни студенти“ и всякакви такива структури, който клатеха държавата и стачкуваха в полза на ГЕРБ !
Сега обаче Фандъкова и нейните васали на ГЕРБ, и тяхното американопоклоничество строят се паметници на Американски президенти, а сега и булевард на името на Сорос !

Няма ли достойни българи на който да кръщаваме улиците нима нямаме Исторически личности на който имената да бъдат увековечени, но щом се демонстрира АМЕРИКАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО както и се демонстрира една липса на допитване до хората, които живеят там дали искат на адресите на личните им карти трябва ли да пише Сорос?

Едно такова слугинство на шепа национални предатели ще въведе много хиляди хора в София, които пряко ще бъдат засегнати от този акт на национално предателство, ако щете !

Тези хора ще им се наложи да сменят огромен брой документи като лични карти, шофьорски книжки, нотариални актове, фирмена документация и за каквото можете да сетите !
Защо хората не протестират против това, къде са гражданските организации, къде е думата на хората?
Или всичко се решава еднолично от Бойко Борисов, а Фъндъкова просто изпълнява !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.