Кръстиха булевард на Сорос у нас

Кръстиха булевард на Сорос у нас Стефан Пройнов


Вижте къде в България кръщават булевард на Сорос у нас !
Десетки хиляди ще бъдат засегнати от това, а защо никой не протестира ?

По настояване на „Ранобудните студенти“ пред Йорданка Фандъкова и Столична Община булевард „Джеймс Баучер“ ще бъде прекръстен на булевард „Джордж Сорос“. Мотивите затова са, че Джордж Сорос е направил и прави много за България в нейната борба за независимост от мафията и равноправие между нейните граждани.

Така щяла да се сбъдне мечтата на соросоидите в България. Истината е, че нашите соросоиди се правят на по-католици от папата и се пренатягат, а правителството ни се гордее, че е зависимо от структурите на Джордж Сорос у нас !Кръстиха булевард на Сорос у нас  Стефан Пройнов

Няма и грам съмнение, че „протестна мрежа“, „ранобудни студенти“ и всякакви такива структури, който клатеха държавата и стачкуваха в полза на ГЕРБ !
Сега обаче Фандъкова и нейните васали на ГЕРБ, и тяхното американопоклоничество строят се паметници на Американски президенти, а сега и булевард на името на Сорос !

Няма ли достойни българи на който да кръщаваме улиците нима нямаме Исторически личности на който имената да бъдат увековечени, но щом се демонстрира АМЕРИКАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО както и се демонстрира една липса на допитване до хората, които живеят там дали искат на адресите на личните им карти трябва ли да пише Сорос?

Efekt 2

Едно такова слугинство на шепа национални предатели ще въведе много хиляди хора в София, които пряко ще бъдат засегнати от този акт на национално предателство, ако щете !

Тези хора ще им се наложи да сменят огромен брой документи като лични карти, шофьорски книжки, нотариални актове, фирмена документация и за каквото можете да сетите !
Защо хората не протестират против това, къде са гражданските организации, къде е думата на хората?
Или всичко се решава еднолично от Бойко Борисов, а Фъндъкова просто изпълнява !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.