изпрати новина
Водещи новини

По-лесно се влиза в университет, отколкото в детска градина!

По-лесно се влиза в университет, отколкото в детска градина!
Общинската мафия се съюзи срещу истината! Що за лицемерие бихте казали, но истината е, че става дума за пари и още нещо !

Проблемът с детските градини не е от сега, а просто една директорка на детска градина сега постави картите на масата и бе уволнена !

Каза истината за порочните практики и тук няма политика, тук има модел на управление със СМС-И или с бележки !

Проблемът с шуробаджанащината и роднински назначения не е от вчера проблемът с „имаме връзки там“ също !

Това датира от Комунизма насам само дето в Комунизма нямаше проблеми с детските градини ! Истината за която никой не говори и не иска да докаже, че всяко записване на дете в детска градина е обвързано с рушвет и подкуп, с връзки услуги и неща от типът „ти на мен, аз на теб“!

Една директорка се осмели да покаже истината и да каже „стига толкова“, да покаже къде се коренят проблемите, а именно в държавната администрация, която търгува с влияние, която продава всичко, което може да бъде купено !

Не става дума само за деца и бройки в детските градини, а проблемът е далеч по-голям и става дума за целият ритъм на управление във всички измерения на администрацията !

И понеже всичко е на политическо ниво в ГЕРБ, защото техни са назначенията, техни са управленските кадри и те накратко управляват  с този модел СМС – дистанционното командване !

Не казваме, че те не са наследили някакъв модел на управление казваме, че те са го видоизменили до степен на нетърпимост в самата система, до степен на нетърпимост и при тези, които дават рушвета, но алчността няма граници и този път районен кмет е надминал всякакви такива ! Недоказуемо е ще кажат някои, но доказателствата са пред очите ни!

СМС натиск и в крайна сметка детето е прието в детската градина! Хронологията доказва думите на Директорката на детската градина, а кметицата говори „не си спомням, било е отдавна, искала съм справка“ и така нищо конкретно !

Искат оставката на кметицата, а правителството заедно с други кметове подкрепят кметицата, но родители протестират всеки ден, медиите говорят, текат проверки, а истината надали ще излезе в пълният и и целият мащаб, но поне се повдигна завесата зад която се виждат нелицеприятни неща!

Ако имате дете неминуемо ще бъдете рекетирани от общината, това е! Това е проблемът само в големият град, а в малките населени места и по селата детските градини са полупразни, но в големите градове места няма или няма докато не си платите в някой община и там от ГЕРБ не пратят някой СМС !

Време е кметицата да подаде оставка или да се изправи пред съда ! И дано този скандал и един осъден кмет върне нормалността ! На времето така се влизаше в университетите, а днес по-трудно се вкарва дете в детска градина, отколкото в елитен университет ! Просто таксите са различни, нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*