изпрати новина
Водещи новини

МАРОДЕРИ

МАРОДЕРИ


МАРОДЕРИ

Това са последните дни на нашите мародери!

Граби се като за последно без капка срам и свян, без милост, без пощада, но това няма как все така да продължава!
Олигарсите ревът, хората в нищета, а хунтата продължава своята кървава игра !

Мародери ги наричам, но за жалост думата е много мека за тези родоотстъпници узурпирали властта за тези безбожници ограбващи нашата страна !
Кой, ако не народа може само да ги спре, но народът ни е в зимен сън и някак си не иска той пробуда, а после ще се хване за зелено и пак някак си ще оцелява вместо да живее и той пак ще страда ! Гаврят се националите герои с паметниците и нашата история ! Гаврят се с миналото славно и ни оставят без капка гордост, а ние мълчим !

Изтребват ни като насекоми с отрови и вредни храни, с уранови води, въздухът бил, с фини прахови частици, а земята вече е пропита от отрови, а народът пак мълчи ли, пак мълчи! И какво да каже след като стотици партии и НПО-ТА ще го сломят да си трае, само този народ си знае !

За 500 години генът ни е променен, хайдутинът във всеки е бил изкоренен, а къде е генът на Спартак, къде са синовете на Кубрат и Аспарух кажете, били са избите през вековете !

Не може нито на един от синовете на майка България кръвта да не му завира като гледа тези мародери как народът му избиват !
Не може да седим като овце и да чакаме някой да ни спасява все ! Няма го Крали Марко, няма го Капитан Петко войвода, а тук останахме от най-послушната порода !

Нима надеждата е изкоренена, нима ще седим с наведени глави на колене на таз земя с кръв напоена, нима ще позволим да се случва това кажете?
По-добре в битка за свобода аз да загина, отколкото да седя и да премирам всеки ден и част, гледайки как народът ми загива, гледайки как боледува беден и да чака милостиня !

Време е за радикална демокрация, време е за спасението на нашата нация ! И ако сте забравили заветът на Кубрат, че само заедно не по един можем народът Български сами да се спасим, то е време да помислим вкупом като един как синовете си да спасим ! Потъпкаха историята свята и ние пак седим, но бъдещето на децата си ние можем да прекроим !

Дали ще бъдат емигранти по света или ще останат тук до нас в нашата страна от нас зависи!
Народе разбери, за бъдещето свято трябва да се вдигнем на борба и боклукът да изхвърлим заедно, това е реалността!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*