Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

МАРОДЕРИ

МАРОДЕРИ


МАРОДЕРИ

Това са последните дни на нашите мародери!

Граби се като за последно без капка срам и свян, без милост, без пощада, но това няма как все така да продължава!
Олигарсите ревът, хората в нищета, а хунтата продължава своята кървава игра !

Мародери ги наричам, но за жалост думата е много мека за тези родоотстъпници узурпирали властта за тези безбожници ограбващи нашата страна !
Кой, ако не народа може само да ги спре, но народът ни е в зимен сън и някак си не иска той пробуда, а после ще се хване за зелено и пак някак си ще оцелява вместо да живее и той пак ще страда ! Гаврят се националите герои с паметниците и нашата история ! Гаврят се с миналото славно и ни оставят без капка гордост, а ние мълчим !

Изтребват ни като насекоми с отрови и вредни храни, с уранови води, въздухът бил, с фини прахови частици, а земята вече е пропита от отрови, а народът пак мълчи ли, пак мълчи! И какво да каже след като стотици партии и НПО-ТА ще го сломят да си трае, само този народ си знае !

За 500 години генът ни е променен, хайдутинът във всеки е бил изкоренен, а къде е генът на Спартак, къде са синовете на Кубрат и Аспарух кажете, били са избите през вековете !

Не може нито на един от синовете на майка България кръвта да не му завира като гледа тези мародери как народът му избиват !
Не може да седим като овце и да чакаме някой да ни спасява все ! Няма го Крали Марко, няма го Капитан Петко войвода, а тук останахме от най-послушната порода !

Нима надеждата е изкоренена, нима ще седим с наведени глави на колене на таз земя с кръв напоена, нима ще позволим да се случва това кажете?
По-добре в битка за свобода аз да загина, отколкото да седя и да премирам всеки ден и част, гледайки как народът ми загива, гледайки как боледува беден и да чака милостиня !

Време е за радикална демокрация, време е за спасението на нашата нация ! И ако сте забравили заветът на Кубрат, че само заедно не по един можем народът Български сами да се спасим, то е време да помислим вкупом като един как синовете си да спасим ! Потъпкаха историята свята и ние пак седим, но бъдещето на децата си ние можем да прекроим !

Дали ще бъдат емигранти по света или ще останат тук до нас в нашата страна от нас зависи!
Народе разбери, за бъдещето свято трябва да се вдигнем на борба и боклукът да изхвърлим заедно, това е реалността!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.