Мафията не прощава! Кой скъса горещата връзка на Цветанов и Петър Христов?

Мафията не прощава! Кой скъса горещата връзка на Цветанов и Петър Христов?


Мафията не прощава! Цветан Цветанов загуби или спечели от това убийство виж повече тук!

Внезапна и много странна кончина на експерт спъва делото срещу Цветан Цветанов, оплакаха се от прокуратурата.
Удобна ли е за някого тази смърт?
Говори се, че става дума за убийство при инсценирана катастрофа.
Така навремето загина и друг експерт по важно дело. Проф. Стойчо Раданов беше намерен „самообесен” при странни обстоятелства, като и до днес има хора, които са убедени, че някой му е помогнал да си сложи въжето на шията. Разследването за незаконно подслушване на МВР зацикли тотално!

Причината – внезапната смърт на експерта, нает от прокуратурата да изследва специалния крайслер, който обикаляше из София, докато по документи уж бил в гаража.
Професор Евгений Николов, шеф на Националната лаборатория по компютърна вирусология в БАН, загинал в катастрофа на 17 юли – месец, след като прокуратурата повдигна обвинение на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, че е допускал безконтролно слухтене.Цветанов и Петър Христов

Efekt 2

Приживе проф. Николов единствен от българските специалисти е заявил категорично, че крайслерът е годен да подслушва и записва от разстояние и в него могат да се намерят доказателства за това. Другите експерти били на противоположното мнение. Но нещо или някой затвори устата завинаги на проф. Николов. „Смъртта му забави делото за автомобила на МВР. Ако не беше тя, вече щяхме да имаме експертиза, доказваща, че с него се е подслушвало.

Сега не се знае какво ще стане. Вече нямаме експерт, който категорично и твърдо да заявява, че от крайслера се е подслушвало и че ще предостави и доказателства за това”, заяви източник на обвинението.
Източник: nikikm.blog.bg

Злите езици нашепват тихо, че Петър Христов се сближава с Цветан Цветанов и неговите връзки и контакти в област Велико Търново са били в полза на ГЕРБ, а връзките на самият Цветанов му спомагат да печели обществени поръчки и още нещо !Цветанов и Петър Христов

Да си припомним подсъдимият от делото „Килърите“ Вълев за който да бъде пришит и вкаран в затвора има заслуга Христов и Цветанов!
Прочистване на конкуренция и завладяване на нови бизнеси и облаги !
Вълев силно се е сраснал с общинската администрация в престолният град и всички общински апетитни имоти на практика са се управлявали от Вълев като той ги взима на символични наеми от община Велико Търново и ги преотдава под наем на далеч по-високи цени на Бизнесмени като говорим за апетитни имоти, заведения за хранене и ред други !

С Христов са имали преплитане на интереси и за терен на Арбанаси. Но Вълев успява да го купи на ниска цена. Става дума за детската градина в най-скъпарският терен – имотът е голям и е в ръцете на Вълев !
И така след като склоняват кметът да премине на другата страна и смазват показно Вълев и го пришиват към делото „Килърите“ идва ред и на Шефът на ГДБОП на Велико Търново Орлин Тодоров се разбра, че от МВР към Петър Христов дори свидетели казват, че по телефона и на живо му е викал Шефе! И така нашият свидетел казва „още си спомняме когато арестуваха Орлин Тодоров в градът ни имаше ежегоден празник – звук и светлина и така в градът имаше командирована много полиция, но и имаше и много туристи и някак си се смесиха тези две неща“!

И така на практика още един от хората разполагащи с информация по бившето дело на Цветан Цветанов е мъртъв !
И така зла прокоба ли дърпа спусък на всички свидетели по тъмната страна на Цветан Цветанов или мафията не прощава за предателите, преценете сами? Убит е с малокалибрено оръжие и журналисти се шегуват да не излезе същото от престъплението в Нови Искър, малко вероятно е това, но поне калибърът е същият !

И така Цветан Цветанов и неговата гореща връзка в Търново!
Много общи тайни афери със захарни заводи и контролираното източване на завода от една страна и внасянето на прескъпа суровина, а от друга страна фиксирана цена на износът от завода и контрол от две фирми на входа и на изхода! Много са греховете на бившият представител на СИК за регион Велико Търново и дори е бил и кандидат за депутат от ГЕРБ !

Много грехове лежат на мъртвата му съвест и именно той е поръчвал всички като кюфтета на банкет заради връзките си в МВР и другите държавни институции е можел да смачка всеки в този град и го е правел !

Първото официално изказване на МВР го описаха като порядъчен и почтен бизнесмен,но явно всички от СИК са порядъчни и почтени щом са от ГЕРБ! И така дали това е поредният труп, който лежи на съвестта на Цветан Цветанов или той няма съвест и ги поръчва като кюфтета? За колкото и кюфтета да става дума в един ден банкетите ще свършат !

Вече Пешо банкета няма да вдига такива, а дали Цветан Цветанов ще бъде следващият премиер или един ден и него ще го поръчат както той поръчва другите, бъдещето ще покаже !

Едно е ясно обаче, ако Борисов те потупа по рамото до месец бизнесът ти е вземат, ако Цветанов те потупа до месец-два ще гушнеш ти букет!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.