Мутренска държава

Мутренска държава


Мутренска държава – това е България за света и за нас самите! Произвеждаме оръжие, произвеждаме наркотици, известни сме с това, че печатаме фалшиви пари, известни сме с това, че произвеждаме фалшиви антики, създаваме инкубационна среда за проститутки и чалга, а момчетата или имигрират, или се занимават с наркотици и после в затвора ги дисциплинират – преквалифицират!

Известни сме по света с кражбите си на коли, но и с грандиозните измами не че и тука си нямаме измамници било то ало-ало или по телевизията, визирам политиците!

Изсякохме горите, отровихме реките, плажовете застроихме, а как си замърсихме планините!

Заводи няма, здравеопазване няма, образованието ни е в посока трети пол и други, но за Българското място няма !

Мюфтийството ни стана с приоритет, а Църквата ни тъне в поквара – кой каква кола кара и говорим, че няма паралелна държава, то редовна такава не остана !

Efekt 2

Всичко ни е подменено и осквернено, а правителство ни говори за ценности, а то каквото ценно имаме го взеха и най-ценното ни е в чужбина – децата като сега там са и техните майки и бащи и тук остана само лошият материал, с който нищо не ставало според правителството ни!

Мутренска държава, това е начело са мутрите на показ са курвите с малко ботокс и силикон, управляват ни разбойници, а се сърдят като ги критикуваме било реч на омразата, а те какво направиха да ги заобичаме, бре?

И така всичко, което не е хвалба на Бойко СИКАДЖИЯА и неговите мутри нарушавало правилата на социалните мрежи!

А не нарушавали на мафиотските ви мрежи, само трафиканти и бандити, всичко е фалшиво от храната до водата та и въздухът ни е с прахови частици, егати държавата, да ви го ….. на всички политици!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.