изпрати новина
Водещи новини

Мълчанието за агнетата

Мълчанието за агнетата
Мълчанието на медиите и правителственото нешушукане! Какво става на практика в България?

Правителството симулира дейност, а обществото е занимавано с Гинка и Руският патриарх !
Десет дни говорят за Патриархът на Русия Кирил и неговият урок по история !
Нали всяко чудо в медиите е за три дни, но тук станаха десет освен, ако това не е поредният медиен балон надуван и надуван нарочно! Тежък удар по Русофилите в България от компанията на Сорос!
На практика това ще се забрави както ние сме забравили кой ни е освободил и от кого!

Турското робство е исторически факт, който не може да бъде забравен!
Но медиите мълчат за Ердоган и неговият коментар за Кърджали и душевните граници на новият султан на същата тази империя, която 500 години сме съжителствали с нея по принуда под острието на ятагана !
Днес обаче еничарството е добре платена професия и така наречените патриоти и ГЕРБ са във васална поза пред новият душевен поробител да го наречем !

Нешушукането в правителството е като при музикант без ноти ! Няма опорни точки за нашите политици и така работата по истанбулската конвенция продължава !
И къде е отчета за първото тримесечие от мандата на правителството ?
Няма отчетност пред народа, няма и кой да му държи сметка ! И така всички в парламента си гласуваха по 300 лева над заплатата, а за хората пари няма !

И какво стана на практика?
Знаете ли, че от два месеца не е влязъл нито един проектозакон за гласуване в парламента?
Имали сме прираст на брутният вътрешен продукт, което следствие от усвояване на евро фондовете, а на практика няма икономика – вместо да произвеждаме ние сме потребители ! Няма икономика, няма здравеопазване, няма образование, но пък има политически лъжи и предизборни обещания, който лесно се нарушават – С ИЗВИНЕНИЕТО, ЧЕ ВИЖДАТЕ ЛИ СЕГА НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ПЕНСИИТЕ, ЗАЩОТО КОАЛИЦИОНИЯТ НИ ПАРТНЬОР БИЛ ПРОТИВ!
И така на практика те не изпълняват политическите си програми !
И така на практика държавата е дойна крава, която се дой от управляващата хунта узурпирала властта, а народът пак е лъган ! Няма конкретен план за развитие на страната ни, който да се следва !

Време е това да се промени !
Време е да изхвърлим боклука от властта и да запретнем ръкави всички заедно да спасим България !
Искаме лидери и водачи, ами да кажем „хайде Слави, поведи ни“! Ние не сме овце, не сме електорат, ние сме хора с потребности и задължения към нашата Родина!
Време е всеки на дела да покаже своето родолюбие!
Хайде Слави, стига се дърпа, поведи ни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*