Днес Ердоган поиска Кърджали, а утре и Виена!

Днес Ердоган поиска Кърджали, а утре и Виена!

Ердоган поиска Кърджали
След като Ердоган явно и открито предявява претенции към Гърция, Кипър сега и България, след като наруши териториалната цялост и суверенитет на Сирия, след като с танкове преследва кюрди защо няма коментари у нас за това?

Къде са компетентните специалисти, който да кажат Турция потенциална заплаха ли е за България?
Защо мълчи еничарското ни правителство, защо Бойко ходи да се прави на евреин, а не на Българин?

Очаква ли ни военна агресия от страна на Турция !

Efekt 2

Къде са експертите, защо мълчат?
На всички ни е ясно, че след като Ердоган приключи с Кюрдите ние сме наред! Армия нямаме, ограда нямаме, а според това, че сме членове на НАТО най-близката страна ще ни защитава от агресия, а тя е Турция !
А когато става дума за конфликт между две страни членки на НАТО какво става? Кой ни продаде в новото Турско робство?
Това е правителството на ГЕРБ и техните така наречени патриоти !
Днес можем да кажем спокойно, че Ердоган с неговата агресивна политика незачитаща никоя страна и никой народ, изповядваща догмата за завръщане на османските граници от времето на великата османска империя ! Европа е под заплаха, защото Ердоган дава заявка да достигне духовните граници на Виена ! А Австрия е в Европа!

Защо мълчат от Брюксел и Москва, защо мълчат в София, защо всички мълчат, че става дума за явна и открита политика на окупация и военна доктрина срещу Балканите и Европа !
Кой ще защити честа ни, кой ?
Никой и на думи не се осмели да каже на Ердоган да внимава малко !
Ех, че не жив Тодор Живков, това нямаше да се случи днес !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.