Мълчанието за агнетата

Мълчанието за агнетата


Мълчанието на медиите и правителственото нешушукане! Какво става на практика в България?

Правителството симулира дейност, а обществото е занимавано с Гинка и Руският патриарх !
Десет дни говорят за Патриархът на Русия Кирил и неговият урок по история !
Нали всяко чудо в медиите е за три дни, но тук станаха десет освен, ако това не е поредният медиен балон надуван и надуван нарочно! Тежък удар по Русофилите в България от компанията на Сорос!
На практика това ще се забрави както ние сме забравили кой ни е освободил и от кого!

Турското робство е исторически факт, който не може да бъде забравен!
Но медиите мълчат за Ердоган и неговият коментар за Кърджали и душевните граници на новият султан на същата тази империя, която 500 години сме съжителствали с нея по принуда под острието на ятагана !
Днес обаче еничарството е добре платена професия и така наречените патриоти и ГЕРБ са във васална поза пред новият душевен поробител да го наречем !

Efekt 2

Нешушукането в правителството е като при музикант без ноти ! Няма опорни точки за нашите политици и така работата по истанбулската конвенция продължава !
И къде е отчета за първото тримесечие от мандата на правителството ?
Няма отчетност пред народа, няма и кой да му държи сметка ! И така всички в парламента си гласуваха по 300 лева над заплатата, а за хората пари няма !

И какво стана на практика?
Знаете ли, че от два месеца не е влязъл нито един проектозакон за гласуване в парламента?
Имали сме прираст на брутният вътрешен продукт, което следствие от усвояване на евро фондовете, а на практика няма икономика – вместо да произвеждаме ние сме потребители ! Няма икономика, няма здравеопазване, няма образование, но пък има политически лъжи и предизборни обещания, който лесно се нарушават – С ИЗВИНЕНИЕТО, ЧЕ ВИЖДАТЕ ЛИ СЕГА НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ПЕНСИИТЕ, ЗАЩОТО КОАЛИЦИОНИЯТ НИ ПАРТНЬОР БИЛ ПРОТИВ!
И така на практика те не изпълняват политическите си програми !
И така на практика държавата е дойна крава, която се дой от управляващата хунта узурпирала властта, а народът пак е лъган ! Няма конкретен план за развитие на страната ни, който да се следва !

Време е това да се промени !
Време е да изхвърлим боклука от властта и да запретнем ръкави всички заедно да спасим България !
Искаме лидери и водачи, ами да кажем „хайде Слави, поведи ни“! Ние не сме овце, не сме електорат, ние сме хора с потребности и задължения към нашата Родина!
Време е всеки на дела да покаже своето родолюбие!
Хайде Слави, стига се дърпа, поведи ни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.