Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Насилието ражда насилие

Насилието ражда насилие


Насилието ражда насилие

Всеки ден катастрофи, разстрели, всеки час някъде има умрели!
Държавата се тресе от скандали, международни служби следят как в държавата ни еврофондове се крадат!

Изнасилени, убити, агресия навсякъде по новините !
Насилието ражда насилие, а държавата демонстрира безсилие !
Целият фокус на внимание на това общество е сведен до кой е убит и кой кого е заклал и някак си свикнахме с насилието през денят!

Говорим за домашното насилие, но не казваме от какво е породено, че бедността и ежедневните неволи водят до стрес голям!
Стресът от ежедневната борба за оцеляване на битови нива, стресът породен от безгръбначна администрация, стресът породен от мафиотската система, която ни рекетира, граби и обира, а пари няма и все по-трудно се живее и всичко това се трансформира в неблагоприятна среда, която ражда насилието!

Насилието е в ежедневието на всеки един от нас от агресията на пътя и негативните новини и се стигне до борбата за място за паркиране и всичко това рефлектира в семейството!
Проблеми с работата, проблеми с парите!
Насилието ражда насилие, а то е следствие на системата, която ни мачка!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.