Нестабилност

Нестабилност


Нестабилност в страната!
ОПГ на малката КОАЛИЦИЯ заплашва голямата ОПГ и на практика нестабилност в паралелната държава!

Нестабилност на пазара на цените на енергоизточниците !
Нестабилност в здравната система !
Това не е само политическа криза, това е криза в Мафията !
Всички мафии са свързани по един или друг начин !

Десетки арести на хора открито позиционирани от бизнеса до мафията като такова чудо не е имало, но е знаково, че в Мафията и в политиката вървят динамични процеси за които на нас хората не ни е работа и да знаем !

Всеки бизнес или групировка се стремят към стабилност и спокойствие в България. Е повече от видно, че има нестабилност, а тя води до безпокойство !

Повече от 28 години никой не закачаше иманярската мафия и бизнесът с Антики и виждаме, че и там има движение на пластове то само по себе си ще доведе до триене и отделяне на енергия, която ще размести тектоничните пластове !
Безпокойството в мафията е много опасно понятие, защото параноята в болните мозъци на някой хора може да доведе до доста стрелба и трупове ! Дали ще има уж случайни ПТП-та или бялата мафия ще прикрие внезапната смърт на някой лица от мафията е просто следствие на някои функции, които пък са процеси, които са започнали!

Efekt 2

Нестабилност – това виждаме в страната ни!
Нестихващи протести!
Нестабилност в бизнеса!
Нестабилност в обикновеният живот на хората до най-ниско ниво! Според последните изследвания 23% от хората са готови да напуснат страната ни веднага!
Това е ¼ от населението или по-простичко казано 65% от хората в трудова възраст, което така погледнато си е огромна доза нестабилност, която не е само усещане, а факт!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.