Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Не карайте боклука да чака

Не карайте боклука да чака


Не карайте боклука да чака, че колкото повече седи толкова повече смърди! Геополитиката на гея видяхме смрад голяма, а излагацията е за целият Български народ !

Абе хора, живеем все по-зле и по-зле, а те не спират да ни лъжат и мамят, а през това време не спират да ни грабят ! След като се доказаха, че са пълни боклуци във властта не е ли време да ги изметем по най-бързият възможен и реален начин на следващите избори? Само така можем да свалим вонята от името на България, само така можем да повишим жизненият си статус, само така ще се спасим ние и ще начертаем ново бъдеще на България !

Пропадналите така наречени управляеми патриоти и други сили се опитват да направят граждански безредици и дори война за да се запазят на властовите се позиции, не давайте глас на езика на омразата !
Да ние знаем, че всички си лягаме и ставаме с тази омраза, но тя е към политическата класа, не към нас ! Те се опитват да трансформират тази енергия и да я канализират помежду ни!

„Разделяй и владей“ от древен РИМ та до днес, добре доказана стратегия за контрол над масите, но не и днес. Днес сме умни и знаем, че номерът им няма да мине без значение дали сме българи, цигани, турци, арменци, без значение кой каква религия изповядва ние всички имаме едни и същи проблеми породени от политиците !

Всички ние искаме едни и същи неща и имаме нужда от едни и същи потребности и те ни ги отнеха, ограбиха не само времето и парите ни, ограбиха не само миналото ни, но и бъдещето, но с заемите, които изтеглиха, но ограбиха и бъдещето на децата ни ! Някой се спасиха, изоставяйки България като емигрираха и така натовариха нас с още такси и данъци като ние сме тези тук, които трябва да пълним хазната и да спонсорираме грабежът на продажните ни политици !

Други са в чужбина за да работят и пращат пари на своите близки тук за да оцелеят, но колко близки сте разделени от хиляди километри, колко близки сте ? Време е всички заедно да кажем „не на тиранинът“ и да отхвърлим Диктатурата, да отхвърлим престъпното съзаклятие на продажните политици и да спасим България, спасявайки и нас самите !

Та за боклука става дума да го изхвърлим заедно, а?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.