Някога България е била на три морета, а днес ние едно не можем да опазим !


Когато туроператорите знаят, а разузнаването не, че Черно море постоянно покачва градусът си на напрежение! Свидетели сме на няколко военни учения на които се разиграват различни тактически постановки !

Свидетели сме на постоянно присъствие на бойни кораби и фрегати както и на по-тежко въоръжени кораби и подводници в акваторията на нашата водна граница, но службите не знаят за това, нали ?

България закупи катери, които са плоскодънни и не могат да изпълняват мисия над еди-колко си бала на вълната следователно стават само за охрана на Варненското езеро !

Efekt 2

Правителството ни най-вероятно се кани да направи нова чужда база във Варна, което превръща и хипотетически морската ни столица в мишена, но никой не говори за това ! Но притеснителното е, че туроператорите знаят, че Българското черноморие вече не е безопасно и спират круизите си, а службите не знаят, нали ?

България разчита на туризмът, но при едно нагнетяване на военното напрежение в Черно море първото, което ще изчезне са туристите !

Правителството не брани интересите нито на гражданите си, нито на бизнесът, нито на туристите у нас, което също е обезпокоително !

И така сухопътната ни граница, онова строго секретно съоръжение, което се разпадна поради климатичните фактори без да е имало природно бедствие е неработещо, а сега става ясно, че и морската ни граница също не е защитена адекватно както и за небето на България още дълго ще без охрана, а армията ни е в пълен недокомплект! Защо го имаме това правителство, защо изобщо се говори за суверен и суверенитет след като суверена мълчи, а суверенитетът ни отдавна не е приоритет?

Кой ще поеме политическа отговорност пред суверена, защото икономическата отговорност остава на суверена!

Ердоган призова за демилитаризация на Черно море а Бойко иска бази !

Някога България е била на три морета, а днес ние едно не можем да опазим !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.