Не се гаси това, що не гасне, най-много гневният дух да израсне!

Не се гаси това, що не гасне, най-много гневният дух да израсне!


Не се гаси това, що не гасне, защото на сила на света, която духът човешки да сломи няма сила, която да разруши волята на войнът. Няма сила разберете, мотивацията е тази, която променя света, а апатията е тази, която крепи системата. В службите службари, които имат цел една – да държат на роба сведената му глава.

Геноцидът в изпълнение някак даде норма на службарите кой колко души да затрие, че хунтата във властта да царува на хората на гърба. Не ми е жал за тези дето са на колене, жал ми е за тези дето се борят с дух и чест да променят животът си днес да променят съдбата своя и на своите деца. Системата тях цели да унищожи и да няма борбен дух стадото, нали да няма личен пример, с който да се заразим, че можем да сме силни и свободни, че можем да бъдем щастливи и богати. Робското стадо не трябва да надига глава и всеки, който дръзне да промени това трябва службите да го накажат, публично да го разпнат, но не и като мъченик, а като бандит.

Така е устроена системата на непокорния – съдбата нажежава, тя е като жарава, но ако жаравата не те изгори то ще те очерни с въглените зли. Не се гаси това, що не гасне особено, ако жаравата на системата с гневен дух е изковано. Когато държавната машина е ковачница на дявола на кого да се оплачеш ми кажи, един единствен Господ Бог ти помага за да не станеш като тях, нали?

Efekt 2

Системата не ни убива, а ни прави по-силни, убива само слабите, това е естественият подбор на едно болно общество. Болно е, защото разумът е обладан от алчност за власт, а парите нямат смисъл само властта е тази покварява умът на властимащите. Но ние рано или късно ще изхвърлим боклука от властта .

Но ние обикновените хора съдбата един ден ще ни постави на барикадата на свободата и там ще се изкове съдбата на страната!

Не падайте духом, не падайте словом, не спирайте в мрежите социални, не спирайте на улицата да се борите, не могат всички да сломят, но всички могат тях да подчинят да работят за светлото бъдеще на България.
Не се гаси това, що не гасне най-много от него силен народ да израсне.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.