Николай Ненчев: Урок как се чукат секретарки

Николай Ненчев: Урок как се чукат секретарки
Николай Ненчев: Урок как се чукат секретарки

В поредният скандал се забърка военният министър Николай Ненчев това разкрива сайтът bgnews168.com

Вижте Николай Ненчев
Вижте Николай Ненчев

От сайтът разкриват Министърът с присъдена коса, който често обичал да се хвали с как чукал секретарки !Той обичал да разказва подвизите си в мъжки компании и дали избива комплекси за малоценност или е хормонната бомба на МО преценете сами !

Думите на Николай Ненчев
Думите на Николай Ненчев

Ето думите на Ненчев :
„Викаш я в кабинета си и когато тя влезе, врътваш ключа и я поглеждаш, като бройш на ум до 5.
Ако до тогава попита нещо . казваш и че трябва да и кажеш нещо важно и се притесняваш да не влезе някой и си измисляш някакъв казус .Ако нищо през тия пет секунди значи е готова.тогава вадиш шпагата и я почваш „ така описва цветущо тактиката си пред своите приятели !

Ние от Blife.eu се чудим как може това да продължава !

МО е обърнато на харем, а някой задава ли си въпроса под какъв стрес работят жените там !
Прокуратурата не може ли да се самосезира, че става дума за превишаване на правата и за явен сексуален тормоз!

Efekt 2

Под какъв ли стрес работят жените в МО за да не попаднат и те в капанът на Николай Ненчев след като се говори в МО за неговата похотливост за която има членове в наказателният кодекс, но явно няма кой да му ги прочете на обвинителната скамейка !

Този модел на престъпно поведение и управление на цяло министерско ведомство е достояние на премиера, но той си затваря очите колкото и силно да се чува думата ОСТАВКА дори от трибуната на НС!
Още подробности за министерският НЕРЕЗ четете ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.