изпрати новина
Водещи новини

Нови хоризонти за Корнелия Нинова

Нови хоризонти за Корнелия Нинова


Нови хоризонти се отварят за Корнелия Нинова, стига да ги виждат от Позитано! Войната на олигарсите, която разпали Цветан Цветанов и неговата прокуратура дава нови съюзници на Корнелия Нинова, стига тя да намери правилният подход към тези хора!

Виждаме, че Бойко Борисов не е долюбван в Америка и в Русия, а Корнелия Нинова трябва всякак си да търси контакт със САЩ и Русия като всеки месец тя трябва да бъде там и да говори с тях, че тя е алтернативата на Бойко Борисов и че техните интереси няма да бъдат накърнени у нас при евентуална смяна на правителството !

Нинова трябва да бъде в чужбина, не Позитано !
Олигарсите ще мобилизират своите връзки и тя може да попадне на точното място в точният момент почти случайно, нали? Без официалните канали на най-високо международно ниво да решат смяната на и без това изхабеният Борисов тя няма шанс !
Новата визия на БСП трябва да има и нов подход !

bulpress tv

Бойко Борисов вече е в Израел и се клани на новите господари а Нинова вече губи преднина !

Използвайте насъздалите се възможности сега и веднага !
Има една поговорка и на Позитано я знаят – „приятелят на моят приятел е мой приятел, врагът на моят приятел е мой враг, но врагът на моят враг е мой приятел“!
Ще се учудите колко хора имат възможност и контакти за да помогнат на вас да премахнете диктатурата на Борисов и да върнете нормалността !
Само с нова визия не става трябва и нови ходове !
Това със заложената управленска програма е добро, но да не използвате възможностите, които враговете ви предлагат си е чиста проба недалновидност !
Желязото се кове докато е топло, а на война трябват добре изковани оръжия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.