Цветан Цветанов: Премиерът не взима еднолично решение


Бойко към Цветанов: И ти ли Бруте?

Цветан Цветанов обезличи лицето на премиерът на България Бойко Борисов! Какви ли други процеси текат в страната освен, че Бойко Борисов вече е само рекламно лице на ГЕРБ, а Цветанов е този, който взема решенията !

И щом Цветан Цветанов взема решеният защо не носи никога той политическа отговорност?

Efekt 2

Цветан Цветанов като интригант номер едно в ГЕРБ обаче се опита да върне топката за Бенчо Бенчев като заявява, че никога не е бил в къщата на Бенчо, но не казва дали Премиерът не е бил там! Обвини Кадиев за думите му, но го прави някак си юридически като избягва самата информация, а тя е, че Цветан Цветанов е бил вън от къщата да пазят колите с охраната и бил игнориран от разговорът на Бенчо и Бойко!

Сигурно много му тежи на Цветан Цветанов да живее в сянката на Бойко Борисов толкова години! Тича човека, мъчи се, взема решения, обикаля из страната, събират членски внос къде доброзорно, къде с натиск, къде от полицията им го носят, а той все втората цигулка !

А Бойко в Израел пак се моли на господарите за да го оставят на власт и какви са ангажиментите свързани с България и Странджа, и Израел ние не знаем, но едно е ясно, че Цветан Цветанов много си позволява да излиза публично и да обезличава ликът на диктатора и да обяснява, че Бойко не е човекът, а „аз съм този, който взема решенията“!

Бойко Борисов е в Израел този път без Цветан Цветанов защо ли?

Дали Бойко Борисов като се върне от Израел няма да попита Цветан Цветанов с думите „и ти ли Бруте“?

Цветанов много си надскочи сянката и се помисли за голямата работа като позволява си да коментира Президентът и да създава интриги към него ! Води дори мръсна кампания, а в страната има йерархия !
И всяка жаба дали си знае гьола не е ясно !

Ама Цветан Цветанов е депутата, който казва на премиера, че не пее в хора и си позволява да критикува президентът на Република България избран с милиони гласове, а Цветанов с няколко хиляди!

Време е някой да попита Цветан Цветанов „ти пък кой си Бруте“?

“И ти ли, Бруте?” (на латински: Et tu, Brute?)
са според легендите последните думи на
диктатора Юлий Цезар, обръщение към неговия
убиец Марк Юний Брут.
В по-ново време “И ти ли, Бруте?”
се използва в случаи, когато
говорещият счита, че е предаден.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.