Нови хоризонти за Корнелия Нинова

Нови хоризонти за Корнелия Нинова


Нови хоризонти се отварят за Корнелия Нинова, стига да ги виждат от Позитано! Войната на олигарсите, която разпали Цветан Цветанов и неговата прокуратура дава нови съюзници на Корнелия Нинова, стига тя да намери правилният подход към тези хора!

Виждаме, че Бойко Борисов не е долюбван в Америка и в Русия, а Корнелия Нинова трябва всякак си да търси контакт със САЩ и Русия като всеки месец тя трябва да бъде там и да говори с тях, че тя е алтернативата на Бойко Борисов и че техните интереси няма да бъдат накърнени у нас при евентуална смяна на правителството !

Нинова трябва да бъде в чужбина, не Позитано !
Олигарсите ще мобилизират своите връзки и тя може да попадне на точното място в точният момент почти случайно, нали? Без официалните канали на най-високо международно ниво да решат смяната на и без това изхабеният Борисов тя няма шанс !
Новата визия на БСП трябва да има и нов подход !

Efekt 2

Бойко Борисов вече е в Израел и се клани на новите господари а Нинова вече губи преднина !

Използвайте насъздалите се възможности сега и веднага !
Има една поговорка и на Позитано я знаят – „приятелят на моят приятел е мой приятел, врагът на моят приятел е мой враг, но врагът на моят враг е мой приятел“!
Ще се учудите колко хора имат възможност и контакти за да помогнат на вас да премахнете диктатурата на Борисов и да върнете нормалността !
Само с нова визия не става трябва и нови ходове !
Това със заложената управленска програма е добро, но да не използвате възможностите, които враговете ви предлагат си е чиста проба недалновидност !
Желязото се кове докато е топло, а на война трябват добре изковани оръжия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.