Няма да повярвате с колко живеят вицепремиерите ни!

Няма да повярвате с колко живеят вицепремиерите ни!


Вижте с колко пари живеят на месец Валери Симеонов и Каракачанов?
Лъжат ли нагло за всичко вицепремиерите ни сам виж +ВИДЕО ?

В стремежът си да се харесат на народа и да изглеждат по близо до него нашите „герой” тези така наречени патриоти малко ни послъгаха ! Вярвате ли, че нашите политици живеят с по 1200-1500 лева на месец! Макар и от НСO да харчат по 4000 – 5000 лева на ден по тях ! Макар всичко да им е платено – храна, вода, напитки и всичко да се калкулира като разход на ведомството, което представляват !

Справка !

Макар и само представителните, които получава над възнагражденията им да са в десетки пъти повече от тези, които казват в ефир нашите Вицета сякаш малко ни послъгаха ! Вярвате ли, че Бойко живее с по 3000 лева на месец, а неговите вицета с по 1200- 1500 лева?

Efekt 2

Аз лично смятам, че тези политици лъжат за всичко, а единственото истинско нещо, което съобщават са имената си! Чудя се как някой гласува за тях или всичко е една голяма документна измама с гласуването? България обезлюдява, хората ги няма като над 2 000 000 са измрели, над 2 000 000 са в чужбина, над 65 % не гласуват, а в същото време избирателната активност расте !

И как така хората умират в бедност и нищета, мизерия и болести, а гласуват пак за тези, които са ги докарали до това положение ! Има нещо гнило в цялата история !
Българинът ще повярва в политиците когато те се откажат от партийната субсидия и започнат да живеят с една минимална заплата като другите !

Щом на приказки са толкова скромни нека и на дела да го покажат !
Само тези дела да не са като патриотизмът им, че просто ще сменим една лъжа с друга !

Ако днес има избори бихте ли подкрепили тези така наречени патриоти или е време всички да бъдат изхвърлени на боклука ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.