Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Няма да повярвате с колко живеят вицепремиерите ни!

Няма да повярвате с колко живеят вицепремиерите ни!


Вижте с колко пари живеят на месец Валери Симеонов и Каракачанов?
Лъжат ли нагло за всичко вицепремиерите ни сам виж +ВИДЕО ?

В стремежът си да се харесат на народа и да изглеждат по близо до него нашите „герой” тези така наречени патриоти малко ни послъгаха ! Вярвате ли, че нашите политици живеят с по 1200-1500 лева на месец! Макар и от НСO да харчат по 4000 – 5000 лева на ден по тях ! Макар всичко да им е платено – храна, вода, напитки и всичко да се калкулира като разход на ведомството, което представляват !

Справка !

Макар и само представителните, които получава над възнагражденията им да са в десетки пъти повече от тези, които казват в ефир нашите Вицета сякаш малко ни послъгаха ! Вярвате ли, че Бойко живее с по 3000 лева на месец, а неговите вицета с по 1200- 1500 лева?

Аз лично смятам, че тези политици лъжат за всичко, а единственото истинско нещо, което съобщават са имената си! Чудя се как някой гласува за тях или всичко е една голяма документна измама с гласуването? България обезлюдява, хората ги няма като над 2 000 000 са измрели, над 2 000 000 са в чужбина, над 65 % не гласуват, а в същото време избирателната активност расте !

И как така хората умират в бедност и нищета, мизерия и болести, а гласуват пак за тези, които са ги докарали до това положение ! Има нещо гнило в цялата история !
Българинът ще повярва в политиците когато те се откажат от партийната субсидия и започнат да живеят с една минимална заплата като другите !

Щом на приказки са толкова скромни нека и на дела да го покажат !
Само тези дела да не са като патриотизмът им, че просто ще сменим една лъжа с друга !

Ако днес има избори бихте ли подкрепили тези така наречени патриоти или е време всички да бъдат изхвърлени на боклука ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Whenn someone writes an piece of writing he/she keeps
    the image of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
    Thus that’s why this articxle is amazing. Thanks!