Ордите на Ердоган атакуват урните, полицията ще ги пази

Ордите на Ердоган атакуват урните, полицията ще ги пази


Полицията ще използва сила, за да спре блокирането на ГКПП-та
Във връзка с усложнената обстановка на гранично-пропускателните пунктове и струпването на протестиращи, които блокират свободното преминаване на държавната граница, министър-председателят е провел спешно съвещание с министъра на вътрешните работи, председателя на ДАНС и Главния прокурор, съобщиха от МС.

Според съобщението участниците в срещата са били единодушни, че свободното движение през граничните контролно-пропускателни пунктове следва да се гарантира незабавно, в унисон с националното и международното право.

Ако след отправените многократно призиви към участниците в блокадите на границата движението не бъде възстановено, органите на реда ще предприемат предвидените по закон мерки, допълват от МС.
Източник: segabg.com

Efekt 2

Местан и Борисов са вдигнали на крак службите за да си гарантират управление като хиляди автобуси ще трябват да влеят бюлетините си в България! Защото те не плащат данъци тук, но ще посочват кой ще ни управлява !

Нали под всеки плакат пише „купуването и продаването на гласове е престъпление“, а сега ДАНС и службите какво ще правят, ще регистрират престъпление ли ?

Или ще извършат такова като се канят да използват сила само и само да допуснат купените гласове за да гарантират пробългарската завера между ДОСТ и ГЕРБ да управлява !

Борисов допусна ДОСТ във властта, а те идват да му гарантират мнозинство в новият парламент !

Кой плаща автобусите и на МВР да си затваря очите?
Както си затвори очите с раздаването на хранителните продукти в Кърджали !

Служебният кабинет май е на служба при ГЕРБ !

Това е изборна инвазия и патриотите са прави да не се допуска ДОСТ във властта, защото ВОЛЯ и ДОСТ са двете патерици на ГЕРБ !

Защитата на Отечеството е дълг на всеки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.