Осъдени души!

Осъдени души! Осъдени души!


Осъдени души!
Системата ни убива, ама е така нали!
Те са там непреклонни готови да отстояват правото на живот на своите рожби! Силни жени изтъкани от болка, смелост и много човещина! Те са там, но защо ние не сме до тях!

Те са там до парламента с толкова много светлина в сърцето и душата носят, а до тях в бастиона на бездушните законите се коват от хора лишени от капка срам и свян, ако щете и морал!
Хора лишени от състрадание, съвест и човещина дори, а това ли са тези нашите избраници, народе кажи?

Майките са там и група жени с големи сърца ги подържат до тях всеки ден в дъжд и в пек и без това животът им не е лек! И лек за осъдените души в законите ни няма някой ще кажат, че няма такава държава !
Поседнеш ли до тях ще чуеш блага дума, ще те почерпят дори със сладкиш, но животът им далеч не е сладък !

Унизявани от системата, която така и така и нас убива, наричани „кухи лейки“ или „къмпингуващи“, но те са там, борейки се за осъдените души на своите деца!
В държава лишените от право на свобода имат повече свобода и права от хората в нужда, а това е престъпление зад което седи системата!
Системата, която ни убива като майките и техните протести игнорира !
Депутатите като коне с капаци преминават и очите си по заповед затварят, но майките са там непоклатими, силни и до край решили да се борят не за болните си деца, а за болното ни общество допуснало това !
Решени да се борят за осъдените души на своите деца срещу онези, които и души май нямат за бела!

Не искат протестът им да се политизира, но до тук се стига заради политически решение и пак от политици трябва да се реши проблемите!
А този, който трябва да решава някъде се излежава и месеци наред се прави, че не чува, прави се, че не вижда хиляди протести, прави се, че този проблем не съществува!
Лошият материал протестира си и мисли най-вероятно той, но не знае срещу кого се е изправил !

Efekt 2

Това не са просто майки, това са героини на прехода, героите на нашето време, които с личен пример ни показват как трябва да се борим за всеки един проблем в страната!

Именно гражданските сдружения с обществен натиск само могат да заставят народните избраници да си свършват работата за която сме ги избрали!

Дълбок поклон пред майките на барикадата, дълбок поклон пред всяка майка осмелила се да роди една душа в една система, в която количката е лукс, а лимузината не е!

В една страна където оцеляването на предела е ежедневие на нацията, в една страна където системата не ви брани, а ви убива всеки ден !

Ако минавате от там зад народното събрание отидете, спрете се до тях кажете им едно „добър ден и Господ здраве да Ви дава“, защото от тяхното здраве зависят не един живот !

Ако минават от там отидете да видите човешкото в човека и това, което загубихме като народ, като нация, плюя аз на тази Демокрация! Осъдени души без съд, без прокуратура, без вина и престъпление от бездушните политици със сакатите души Господ дава, но и взема господа депутати !

А майчината клетва стига всеки затова, но не ще да чуете нито клетва, нито клевета там в градинката до входа ви отзад извира само светлина, човещина и от изворът на майчината любов, а той не пресъхва и не ще пресъхне затова законът си изберете и животът на майките облекчете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.