От Кольо Фичето е дело съградено и от правителството ни е унизено

От Кольо Фичето е дело съградено и от правителството ни е унизено


От Кольо Фичето е …. Унизително е за Българската памет и за починалите, и за живите!
Това, което камък върху камък е граден за идните е то построено да славим Бога и българската памет, но защо държавата нехае, а управниците не се покаят. Покривът е важен -купола на църковният ни храм, това е за правителството срам!

„Приятели на Русия и православен свят“ инициират будни граждани от Горна Оряховица и алармират, а обществото си мълчи и трае, но хора със сърце и от Бога озарени към общинарите са с призив да помагат!

Стига гавра с родовата памет, безбожниците не спират и не стига, че не ни помагат, а пречат и печал в хората оставят! Борис Анзов и родолюбци Ви представят състоянието на храм-паметника в Горна Оряховица! Родолюбиви Българи искат да на правят и на общинарите в Горна Оряховица да покажат, че народът от векове е градил, а днешният има дълг да е съхранил това, което е било за да пребъде това, което е от Бога в името на България и на народа, трябва да се пази и цени, трябва народе разбери!

Efekt 2

Църквата и вярата като народ ни е съхранила и храмът място е за душите наши, а паметта трябва да се предава иначе нито народ, нито държава оцелява !
Хора има със сърца големи готови да решат на храма най-спешните проблеми, да ги подкрепим, който с каквото може – с блага дума и с молитва, с труд и който с каквото може като не става дума тук за просия нито за Бога, а редно е да има милостиня и става дума за хората от града да съхранят един паметник на културата, защото длъжни сме не само в паметта на тези преди нас, а длъжни сме да го запазим на идните след нас !

Дълбок поклон скъпи братя и сестри! Хора от град Горна Оряховица, църквата „Свети Никола“ е построена от Кольо Фичето! Да браним род, родина, вяра и история длъжни сме, това е дълг, а не занимание, хора обърнете внимание!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.