О сили на Сатаната, кажете ми как да победим простака !

О сили на Сатаната, кажете ми как да победим простака !


Простакът е велика сила, не се хабете, че той е непобедим, но може сам да се затрие !
Велика сила е да си простак и с нея няма управия, простакът силен е, защото вярва, че е прав и никога не зачита мнението ни на приятел, ни на враг!
Признато от велики умове, че простака си остава и велик навеки! Ще цитираме умен мъж доказано и то при това !

Самият Алберт Айнщайн е казал за глупостта този синоним на простотия “Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.”– Алберт Айнщайн.

Та след като коментираме този политически простак, макар и на ръст як, но със сърце малко като на синигер !
Велик е нашият простак велик, велик !
Симулира лек преход към раздяла със своето необятно ЕГО, но нали не вярвате, че бил смирен, и тих, и кротък като овца, а това е дума за електорат на простака! Та как така уж глупак, а всемогъщ е с неговата простотия, но Вие ми кажете, бъдете честни и не ме лъжете ? Все пак едно мога да призная – могъща сила е да си простак, невидима, но силна с нечувани размери и никой до сега не успял да я победи във вселенският безкрай !

Efekt 2

Освен самата тя да се погуби !
Кажете ми дори един Бог или божество, който да е победил тази сила на простотия?
Няма, няма и да има и сега какво се очерта, че силата да си простак е най-всесилна на света и по-далеч в други светове и измерения, но си остава тя непобедима като сила !
Един мъдрец бе казал, че всяка идиотска постъпка на света си има своето философско обяснение, но тук аз не мога да обясня как така гласуват пак за тоз простак, който живота им разсипа, съдбата им разби, децата им прокуди и страната ни продаде на концесии за по сто години, тези от ГЕРБ са големи гадини !

Някой неща в тоз живот не могат да се обяснят освен с думата „простак“! А как се побеждава простака ли, ами просто – с въже!
Дай на простака едно здраво въже и той сам ще намери начин да се обеси ! Народе мили, сам помогни си и не сваляй трети път простака от въжето и само така ще дадеш бъдеще на детето, което ще се роди в една държава, в която някога е управлявал простак в едни отминали времена !простака

НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ГЕРБ, СЪЗДАДЕНА КАТО НА ШЕГА, НО СЪС СИЛНА ПРОСТОТИЯ ТЯ ПОКОРИ БЪЛГАРИЯ И ТО ЗА ГОЛЯМА БЕДА !

Не бъди зараза, а бъди лек за своята страна, за своята душа и за идният век !
Гласуването за простаци е престъпление !

Статията е написана в стил литературен и с доста рими и не би издържала в съдът за дело за обиди !
Ако някой се почувства глупак моля ще му дадем право да Ви отговори !

Разчупете българи ГЕРБОВИТЕ ОКОВИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.