Баба Марта бързала, мартеници вързала !

Баба Марта бързала, мартеници вързала !


Днес е празник в страната, вижте на кого какво му пожелава баба Марта! Мартеници бели и червени, политиците от ГЕРБ никога да не са засмени !

Баба Марта бързала и на БСП мартеници вързала, идват млади политици в изпълнително бюро, но дано имат често повод за хоро !
Баба Марта пожелава здраве и късмет, и да смачкат тоз проклет човек дето ленти все иска да реже, а дано на ножицата да се пореже и както в приказка една за 100 години той да заспи и като концесия да продължи !
От АТАКА мартеници сами са си купили от пазара и всички редом към Батака с техните коалиционни партньори от ДОСТ и ДПС, а те мартеници нямали да си закичат, но стигали им червените пискюли а от уроки и зли очи щели да борят с имами и синци !

ВМРО таз формация за нея нямаме информация! Валери Симеонов подчерта, че ще си сложи мартеница с щъркел на ревера, защото щъркела е прелетна птица и е символ на пролетта и очаква много птици да прелетят през границата ни, а той е доволен от това все пак като еколог и следи миграцията на всякакви видове и животински, и пакистански, и палестински, и дори щъркели сирийци ! Манолова като омбудсман получи мартеница от съпруга си и тиган да сготви тя закон за изборите мажоритарни да се преборим с правилата тоталитарни и да попържа яко, който на пътят и застане !

Efekt 2

Виж тук „Движението 21“ на кака Таня мартенички има с буквичките АБВ на тях, че върнаха ги пак в играта, но отначало са в нещата !
За „Нова Алтернатива“ мартеници има, Николай Цонев бивш министър на отбраната заяви на Цветанов на охраната, че идва Видовден за всеки и да не се ГИЧИНИ с китайска мартеница платена с държавни пари, а уроки с тях да лови !

От партията поздравиха своите членове и симпатизанти. Пожелаха здраве и късмет на всеки и че в тези избори те няма да участват в този парламент и таз помия, няма да се мешат с нито с тия, нито с уния и така Цонев подчерта да сте здрави, да сте живи, защото България има нужда от много нови алтернативи !
Светльо Витков няма да го коментира баба Марта, а спомена, че той си има субсидия да си купи мартеница от пазара, но тя няма да го спаси да си отиде в парламента пак, защото е глуп@к !

Тук обаче има ВОЛЯ да се мушне в търпаната Марешки и да влезе яко в играта с цял контейнер или два мартеници за гетата е поръчал да раздава, ала от махалата съобщиха, че не ще успее с мартеници да ги накара да имат ВОЛЯ, а ще трябват много кинти и храни, кебапчета и кюфтета като тези на Барека !

От централата на ВОЛЯ казали, че имали пари, а мерак щяло е да стане голям с цигански бардак !
На Позитано се подсмихват и за СДС и за Реформатори, макар да били демократи и всички партии където и да са в страната на всеки на ръката имало червен конец да се знае кой от къде произлиза, че който и да е в страната има червено минало, подчерта Нинова ЖЕНАТА !

И така честита баба Марта другарки и другари, честита да Ви е и на Вас госпожи и господа, на този празник всеки получава символ на лявата ръка – червен конец, който да му напомня, че преди да си боядисаш ти душата си бил чавдарче, пионерче и другарче, и първата ти клетва е била червена !
Хайде сега на всички с червен конец на ръката да пожелаем много здраве и късмет, много радости и сполуки и не забравяйте откъде сте произлезли, че България е една единствена на таз земя!
Бъдете румени и засмени, а от БСП са категорични ще има много смени !

Президента Радев обеща не мартеници, а по-добри времена !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.