ПОЛОВИН МИЛИОН ЩЕ СЕ РАЗДАДАТ НА ПОСЛУШНИТЕ МЕДИИ !

ПОЛOВИН МИЛИОН ЩЕ СЕ РАЗДАДАТ НА ПОСЛУШНИТЕ МЕДИИ !


Послушните медии ще получат поредното финансиране !
ЦИК одобри 520 048 лв. за медийни пакети ЦИК одобри 520 048 лв. за медийни пакети за започналата изборна кампания, съобщи сайтът “Отворен парламент”.
От държавни средства за политическа реклама в медиите могат да се възползват 24 субекта – 7 партии, 8 коалиции и 9 инициативни комитета, издигнали независими кандидати в различни избирателни райони.

Съгласно чл. 178 от Изборния кодекс, държавата предоставя средства за медийни пакети в размер на 40 000 лв. на партиите и коалициите, които са регистрирали кандидати във всички изборни райони и които нямат право на държавна субсидия по Закона за политическите партии.

На коалиция, в която участват партии, които имат право на държавна субсидия се предоставят средства, пропорционално на дела на партиите в коалицията, които нямат право на субсидия. Инициативните комитети, които са регистрирали кандидати, получават държавни средства за медийни пакети в размер на 5 000 лв.

Efekt 2

Това съобщиха от fakti.bg

Ние от Blife.eu какво да кажем? Нашата медийна група има над 100 информационни сайта заедно с нашите партньори, но за свободните медии няма и лев, никой не дава и никой не се свърза с нас !

Само десет от тези 100 сайта през изминалата година имат над 70 000 000 прочетени публикации, но ние казваме истината и не ставаме нали, а истината е далеч в по-големи цифри !

Дето се казва „вълците, че са вълци и тях ги хапят бълхи“! Е нека Ви смучат кърлежи пък ние ще работим и ще злорадстваме пък и ще се кефим на голямото лъжене !

А щом харесвате лъжите може и да се появят новините така наречени фалшиви новини, дано ви харесат тогава тези лъжи, защото обещаваме да боли !

Добре е да се знае, че парите на всички политици ще отидат при няколко десетки медии, които са обвързани с много мъзга и слюнка с политическите партии !
Добре е да се знае, че и тези медии нямат договор за брой прочитания към самите партии, което ще си продължи както постарому – те качват статия, делят едни пари, изписват се като хонорари и така, а дали тези публикации стигат до масовият читател е въпрос, който не се задава и не се отговаря на него, защото важно е да се УСВОЙ ДЪРЖАВНАТА ПАРА ! Е ще си купят малко трафик, все пак за толкова пари трябва и да се ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТ !

И така драги политици, добре е да знаете, че когато лъжете народа не всички чуват лъжите Ви, е може някой от Индия или Тайланд да е кликнал Вашата статия или пък фалшиви импресии да са генерирани от софтуер !
Важното е лъжа да пада, a кой кого лъже не е ясно, но със сигурност е излъган българският данъкоплатец, но и това е целта на политиците и така една лъжа води след себе си втора лъжа, но две лъжи не правят рейтинг !
Честито на потребителите и на будителите, и на медиите, и на главните редактори, „кучетата си лаят кервана си върви“, но този път е обратното нали?

Автор : Стефан Пройнов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.