изпрати новина
Водещи новини

Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?

Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?


Отворено писмо на един българин, към Папата и цялата продажна сган!
„Правата на мигрантите, стоят над националната сигурност” – отсече папата!
Много ви търпяхме господа, мислещи се за господари на Света. Това, че ни съсипахте Държавата, някакси го преглътнахме. На наш гръб живуркате и се къпите с кръвта, потта и труда на нашите майки и бащи. Бяхте фалирали още преди 1989г, но като завладяхте нашите ресурси от богатата ни Родина, си осигурихте охолен живот ! В същото време нас, ни убивате ежедневно, чрез подставени марионетни правителства. Вие днес открито отсякохте, че искате да ни убиете, чрез най-новото си радикално оръжие, което изкуствено създадохте. Под диктовката на ционистките си господари вие, правите така, че и мирното християнско население, да се радикализира, за да може скоро и то да убива със същата агресия, както го правят вашите слуги в Сирия, Ирак, Либия и другите държави. Все държави, в които също наложихте своята „демокрация”.

Тези “уж” мигранти и бежанци, са тръгнали да си отмъщават на Запада, за разрушените им страни. Но те са толкова ограничени, че не правят разлика между истинските виновници и обикновените граждани и народи, които по същия начин са ограбени от вас и вашата клика. За тях, ние сме враг и те са прави донякъде, защото сме стояли безмълвно и безучастно, като сме ви наблюдавали, какви злини вършите . Та тези хора, днес идват в нашите страни и започват да си отмъщават, засега с терористични актове, но скоро и с много по мащабни военни действия. Те вече избиват децата ни, изнасилват жените ни, крадат ресурсите ни и много скоро, ще има ответна реакция от местните. Ние също ще грабнем пушките и ще започнем една истинска касапница, която добре сте планирали и неизбежно ще се случи.

Да, това е вашият план, да редуцирате населението на земята- като се самоизбием . НО, тук има едно много голямо НО. Вие ни създадохте естествен враг , който да убиваме, и яростно ще убиваме, за да се самозащитим. НО ние знаем , че вие сте нашият истински враг, който е виновен за цялата тази бъркотия. И нали не си мислите, че този път ще ви се размине, както в миналото. Не, няма да ви се размине, а ще ви търсим и гоним „до дупка“, до пълното ви унищожение, както на вас така и на децата ви, за да не продължат със сатанинските ви похвати и мръсен начин на живот! Заигравайки се с „Националната сигурност”, днес вие направихте най-голямата си грешка. Всички репресивни закони са обвързани именно около националната сигурност. И днес вие казахте „Не на националната сигурност”, с което ни обричате на смърт, но и ни развързвате ръцете, да действаме вече както намерим за правилно и животоспасяващо. Това означава, че навлизаме в явна фаза на война, която вие обявихте на човечеството, а по време на война действат законите за военно положение.Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?

Това е национално предателство, за което наказанието е смърт. Точно така СМЪРТ, за вас и вашата клика от предателски марионетни правителства. И вече няма защо да се съобразяваме с всякакви там тикви, суджуци, кръгове, обръчи, защото знаем ,че те са от вашия отбор и ще последват вашата трагична съдба. И ако пак ни излезете с номерата, за „езика на омразата”, заповядайте и се пробвайте с българина, тогава ще усетите не език, а сопата на омразата, която толкова дълго време сме държали зад вратата. Война или Мир, ще разберете и ние на какво сме способни. Но, запомнете! Ще ви търсим за добро или лошо! И ЩЕ ВИ НАМЕРИМ!
Източник: facebook.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*