Патица по Пекински и фалшивите новини!

Патица по Пекински и фалшивите новини!


Патица по Пекински и фалшивите новини … Когато Председател на Народното Събрание Ви казва какво е истина и какво е лъжа ставаш и разбираш, че кое е законно и кое не е сбъркано и става опасно. Лъжата има много лица в нашето правителство, но всеки един от нас има глава на раменете си, с която преценява, с която мисли, с която чува и вижда и не иска някой да му вменява какво е истина и какво не е.Патица по Пекински и фалшивите новини

По повод скадалите между Радев и Борисов нашата Патица заяви: „Ние не сме Цвета, Бойко, Румен. Ние сме институции, които помежду си трябва да имат нормален и успешен диалог“. По думите на Караянчева президентът трудно е подал ръка на премиера. Прави впечетление, че постът и е висок, но оная се взима много на високо, забравяйки, че тя е там да изпълнява волята на народа, а не на Борисов.

И така, ако аз мета улуците и съм по оперативна програма за заетост към социалното министерство, прави ли ме това министър и да започна да говоря за взаимодействие между мен и кабинета?

Efekt 2

„Премиерът Борисов е доказал, че през всички тези години е поставял чадър над никого – било на хора от ГЕРБ, било на хора от коалиционните партньори. При всяко едно доказано нарушение – всеки си понася кръста“, коментира Караянчева и уточни, че това е причината ГЕРБ да продължава да печели избори.

С годините видяхме колко политици има осъдени от ГЕРБ и всички ние сме свидетели на стотици скандали и какво от това? Караянчева допусна, че появата на фалшивите новини е свързана с приближаването на България към влизане в ERM 2.

Тя посочи евродепутатите от БСП Елена Йончева и Иво Христов като основни разпространители на неверни информации, очернящи управляващите в България. А нейните твърдения, че къща няма в Барселона са истина, така ли?

Къща има лъжа няма а каде се намира Пекин още се спори в НС.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.