Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Пиар по време на чума

Пиар по време на чума


Пиар по време на чума Чумата да Ви тръшне дано, както би казал народът! Вижте кой политик е заразен с чума!

Щамът на локализираната чума се е прехвърлил и по политиците! Сега само на думи с клетви, но скоро и наяве ще е ! Хората умират от глад, но за тях спешни мерки за спасяване и локализирана огнищата на бедност няма! Хората са болни и за тях обаче има фалшиви ваксини и лекарства! Да, важни за стадата, козите и овцете, но по-важни са хората!

Днес сме свидетели на ПИАР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! Вдигат се цените на храните и горивата, на тока и водата, на газта и всичко това води до още инфлация и още бедност, а тя до смъртност! Истината е, че със този курбан пиар Бойко Борисов заедно с омбудсмана и медиите отвлякоха вниманието на хората! Фокусът на общественото внимание бе отклонен! Докато пред Народното Събрание имаше гладни стачки и палаткови лагери докато се бореха за живота на хората в неравностойно положение и някак си полицията без протоколи нахлу по пограничните села кръв се лее и масови кланета и БТВ са там и другите на място! Бяха и подготвени васалните уж патриотични структури като Динко с отряди и други сходни формати да отидат и почти като при Сталинград да бранят последното стадо! Но никой така не брани 80 000 бездомници в страната, никой не брани и 860 000 инвалиди, никой не пита с техните пенсии по 150 лева как живеят и колко им струват лекарствата?

Да това е пиар по време на чума, а дали има или няма чума никой не знае! И ако имаме такова солидно оградно съоръжение дали след поредните порой е още там и как така заразата от Турция у нас е дошла и това са теми за който пак се замълча!

Мълчи се за бедността, за нищетата и недоимъкът, за безработицата, мълчи се за демографската криза и за това, че над 3 000 000 са избягали в чужбина, мълчи се! Истината е че ви манипулират и целият този курбан пиар е да се отвлече фокусът на внимание на обществото от истинските проблеми на хората, а не на животните! Отдавна е доказано, че котешката храна е по-качествена от човешката, отдавна е доказано, че медикаментите за животни са по-качествени от тези за хората, доказано е и че ГЕРБ и техните коалиционни партньори ви лъжат и манипулират! И така важно е да се контролират едните, които контролират Вас и затова от ДПС си избраха закон за да няма кой да Ви казва истината за да няма кой да посочва проблемът и да няма кой да бърка в раната на общественото недоволство !

Фокусът е важен и ние не сме овце и кози на който очите са в страни не сме хора и очите ни са отпред и гледат в една посока, а коя ще е посоката попитайте омбудсманът попитайте телевизията! Колко неща тихо и мълком се прекараха докато гледаме как плачат нещастните хора за поминъкът си! Колко ли кампания бият за тези, които забравихме да попитаме как оцелявате?

И така няколко стада победиха цялата протестна мрежа пред парламента! Фокусът е важен, но всички за пореден път бяхме подмамени да гледаме в другата посока също както правят илюзионистите, но това не е илюзия, това е нашата гибел като народ и нация! И докато телевизорите са по-могъщи по влияние от хладилниците така ще е и фокусът ще определя вашият битовизъм! И така никой не говори за сивата икономика управлявана от сиви политици! Но след сивото идва черното! И така пиар по време на чума!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.