Позитано ! Нов бардак без стари курви не става

Позитано ! Нов бардак без стари курви не става


На Позитано запяха „имаме човек и тук, имаме човек и там“! Избори 2019 или за доброто и лошото ченге. Как ГЕРБ Ви прецака и за едно е прав Борисов, че безапелационно смазал всички и е така. Политическото инженерство се крепи на ченгеджийският подход как да прецакаш другият. Уж Бойко и Цветанов се скарали и Бойко премахвал кметовете на Цветанов и във всяко село или град някак си се появиха по двама кандидата по сърце и душа с ГЕРБ и така старата приказка „разделяй и владей“. Или простичко казано вторият играе като краде от гласовете на опозицията тя да не събере достатъчно за балотаж дори. От БСП всеки, който има риза игра за общински съветници, а всеки, който има костюм – за Кмет, така се шегуваха в социалнитемрежите.

БСП се опита да покаже, че има ресурсен капацитет да управлява в страната като извадиха новата реколта. На Позитано запяха „имаме човек и тук, имаме човек и там“. Младите обаче симулираха кампания в социалните мрежи – никакво медийно отразяване, никаква кампания, и слаба кампания сред хората и на практика младите не разбират от изборни механизми, а в същото време ГЕРБ удвоиха броят на застъпниците и председателите на комисии, удвоиха контрола над урните, с което за поредна година доказаха на практика, че не кой гласува е важно, а кой брой гласовете.

Корпоративен вот, администрация на каишка и роенето на кандидати докара успехът на Борисов в тези избори. Накратко БСП показаха, че са обновени, но нов бардак без стари курви не става. Истината е, че на тези избори най-ценният ресурс бе хората, които разбират от изборни процеси, хората, които могат да подменят вота – старите политически курви в тази игра с изборните бюлетини.

Efekt 2

На практика БСП отслабиха най-важните постове, а Борисов заложи на тях именно на комисиите като там се решава кой печели и кой губи. Слави Трифонов каза „няма такава държава“ и се сдоби с нова телевизия, но той знае като бизнесмен, че за всяко начинание хора трябват, но с кого и как ще гради екип, попита го Борисов?

Четири години повтаряме, че е време да изхвърлим боклука от властта, но Боклука все царува като налице е вече диктатура – партията е една, а другото е съпътстваща опозиция! Наричахме ги патерици и как ли не, но в действителност всички, които обещаваха да арестуват Бойко Борисов или му крещяха, че е курва някак си работиха и работят за него.

И така Слави нов бардак стяга, без стари курви от БСП го направиха и сгрешиха. Само старите политически курви могат да правят номера, с които да се свали властта, но никой не иска властта да сваля, а само пари от нея да изкара. Поуката една е, че нов бардак без стари курви не става – младите искат, но незнаят като старите обидени вече нехаят, а кой как гласува значение няма, защото после пак ще псува.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.