изпрати новина
Водещи новини

Позорният край на синята идея

Позорният край на синята идея

Позорният край на синята идея
Краят на синята идея достигна своята деградация и самото дъно като се стигна до бой!
Партията с най-голям коефициент средно статистически в членска маса стигна до там където думите са излишни !
Някога СДС направи огромен митинг – близо един милион повярваха в тях, но днес обаче едвам се събраха за един махленски бой дето се казва !
Партията успяла да обедини българската интелигенция днес бе лишена от интелигентност, не посочвайки истинската си агония и нейният корен !

Коренът е СДС и всички производни в дясното и роенето на тази биомаса бе планирано от външни сили наречени ГЕРБ !
СДС създадоха едно поколение, което създаде поколение на практика това са много гласове в най-активната си възраст и децата на всички от СДС също са във възраст, в която могат да гласуват, но тук се загуби синята идея!

Изхаби се, няма я тя, а трябваше да свали Комунизма и после накъде и как да се развият никой не трансформира енергията, а напротив деградацията си е факт ! Лидерите на тази политическа формация право пропорционално на тяхното забогатяване вървеше и затъпяване и подмяна на ръководните постове в партията им !Позорният край на синята идея

Послушните никога не могат да заменят мислещите !
Има една поговорка „по-добре с умен човек камъни да носиш, отколкото с прост човек пари да делиш”!
Моралният упадък и деградация на чисто човешките стойности на най-интелигентната партия достигна дъното и там където няма думи идват юмруците !
Юмруците не решават проблемът!
Демонстрацията на сила е демонстрация на безсилие!Позорният край на синята идея

Истинският враг е ГЕРБ и те се допряха до реформаторският формат, но в действителност с една цел – да си осребрят мандата и да унищожат синьото и на практика така и стана! След това Бойко Борисов излезе и заяви, че те са най-дясната партия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*