Позорният край на синята идея

Позорният край на синята идея

Позорният край на синята идея
Краят на синята идея достигна своята деградация и самото дъно като се стигна до бой!
Партията с най-голям коефициент средно статистически в членска маса стигна до там където думите са излишни !
Някога СДС направи огромен митинг – близо един милион повярваха в тях, но днес обаче едвам се събраха за един махленски бой дето се казва !
Партията успяла да обедини българската интелигенция днес бе лишена от интелигентност, не посочвайки истинската си агония и нейният корен !

Коренът е СДС и всички производни в дясното и роенето на тази биомаса бе планирано от външни сили наречени ГЕРБ !
СДС създадоха едно поколение, което създаде поколение на практика това са много гласове в най-активната си възраст и децата на всички от СДС също са във възраст, в която могат да гласуват, но тук се загуби синята идея!

Изхаби се, няма я тя, а трябваше да свали Комунизма и после накъде и как да се развият никой не трансформира енергията, а напротив деградацията си е факт ! Лидерите на тази политическа формация право пропорционално на тяхното забогатяване вървеше и затъпяване и подмяна на ръководните постове в партията им !Позорният край на синята идея

Efekt 2

Послушните никога не могат да заменят мислещите !
Има една поговорка „по-добре с умен човек камъни да носиш, отколкото с прост човек пари да делиш”!
Моралният упадък и деградация на чисто човешките стойности на най-интелигентната партия достигна дъното и там където няма думи идват юмруците !
Юмруците не решават проблемът!
Демонстрацията на сила е демонстрация на безсилие!Позорният край на синята идея

Истинският враг е ГЕРБ и те се допряха до реформаторският формат, но в действителност с една цел – да си осребрят мандата и да унищожат синьото и на практика така и стана! След това Бойко Борисов излезе и заяви, че те са най-дясната партия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.