Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Психологически профил на жертвата

Психологически профил на жертвата

Психологически профил на жертвата
Криминални психолози за Цветан Цветанов

Потенциална жертва показва силно притеснение за животът си и държанието му идва да вмени самоувереност и да предаде на електората, но показва точно обратното! Под влияние на стимуланти говори бързо и на моменти в стремежът си да покаже, че не е превъзбуден говори и действа неадекватно!

Всички сме свикнали Цветан Цветанов да говори бавно и с опорни точки в устата, но на брифингът обаче не бе така! Целият фокус на общественото внимание бе насочван няколко дни към Цветанов и затова той бе сам под прожекторите!

И така завидното му его е надминало и върховете на неговият шеф щом заяви, че с него били говорили като с равен и партията не била на Борисов!

Смело и доста дръзко изказване на Цветанов, който всеки може да излъже, но не и себе си! Подсъзнателният психологически профил на жертвата – наричам го жертва, защото е такъв и той го знае! Знае, че и дните му са преброени и всичко това се прави за да се успокои обществото, но Цветанов не го успокои, а напротив – още го разгневи с нагло и лигаво държание, с голямото Аз и ние, което добавяше от време на време !

Повтаряше една фраза за да изглежда умен – за дупки и езера, но в действителност показа силна тревожност с подсъзнателен страх от неизбежното падение на ГЕРБ и чисто психологическите травми и обременености му попречиха да излъже обществото, че напускането на парламента е морален акт !
По-скоро направи извратен полов акт с Беновска от който тя не остана удовлетворена, макар да се опитваше да запази честа му!

И така жертвата на практика като примитивен субект, който не може да контролира езикът на тялото си често сочеше с пръст и забравил жестовете на любовта и одобрението като диктатор сочеше с един пръст и отсичаше рязко с дясната ръка, което на практика доказва, че субекта не знае на коя планета е и си мисли, че е на караоке в САЩ, а не пред очите на Българският народ и медии !

Бъдещите резултати на ГЕРБ няма да са тяхна заслуга, а с налетият електорат от СДС и преливане от ДПС както и от ВОЛЯ и всички три формата на Патриотите ще играят за ГЕРБ !
Това не е личен резултат на Цветанов, който ще се отчете, а цялата политико-икономическа мафия е на терен да мобилизира всички електорални единици без значение мъртви, живи или безследно изчезнали ще гласуват за ГЕРБ !

И така главата на Цветанов е на въжето и да видим сега как сам си рита столчето, защото тези, които си отиват от политиката все ни говорят кое не е тяхна детска мечта и той на свой ред сподели, че да бъде депутат и политик не било негова детска мечта!
А нашата мечта е да не го виждаме повече!

Политически труп ли е Цветанов според Вас?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.