Цветанов с една линия при премиера преди премиерата


Цветанов като нашмъркан охлюв
Силен вятър брули охлювът на върха Цветанов заяви, че силните ветрове брулят тези на върха! До тук добре за егото и самооценката на Цветанов!

Цветанов заяви, че с Борисов си говорят като с равен!
Има един история за един охлюв, който се качил на един връх на един Бор и до него кацнал един орел и си говорили КАТО РАВЕН С РАВЕН.
Орелът попитал „Охльо-Бохльо как така ти тук горе във властта – на върха“ и охльовът отговорил „с мъзга, с мазга“.

Ето такава е и историята на Цветанов. И след като фокусът на вниманието на обществото бе насочено върху особата на Цветан Цветанов и той изнесе едно шоу в стил „ние-аз“ и „аз-ние“.

Efekt 2

Говорихме за морален акт, но нищо морално не видяхме, даже напротив най-вероятно е дръпнал една линия, защото бе превъзбуден и се държа по-скоро гаменски, отколкото морално!

Виждаме едно огромно его по-голямо и от това на Борисов. Виждаме едно разчупено на моменти, нагло на моменти, игнориращо и доста подигравателно към медиите отношение!

Виждаме много комплекси и негативни наранявания и егоцентрични духовни наранявания!
Един час много Аз и много лигавия, самозадоволство и подигравки!
Лош лъжец е Цветанов и доста деградирал морално и чисто човешки!
Мен ме е гнус, за Вас не зная!

То вярно днес е международен дена на театъра ама чак такъв грозен театър не сме очаквали !

Абе някой проверява ли ги за алкохол и наркотици като влизат в НС?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.