Целувката на Юда на цена няколко сребърника на квадратен метър!

Целувката на Юда на цена няколко сребърника на квадратен метър!

Целувката на Юда
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов първо казал на съпругата си решението за своето политическо бъдеще.
Това заяви вторият в ГЕРБ на летището пред събралите се репортери, които го очакваха да се завърне от САЩ.
Той обеща, че след като каже решението си на премиера Бойко Борисов, то ще бъде съобщено пред журналистите. Щяло да бъде огласено пред всички коректно, увери той.

Цялата ситуация (за “Апартаментгейт” – б.р.) била добре подготвена и във връзка с изборите, каза Цветанов, но не уточни от кого е била подготвена.
Бил е коректен към ГЕРБ и работил с Бойко Борисов от дълго време. Той бил последният човек, който би предал премиера Борисов, каза Цветан Цветанов.

Източник: news.bg

Efekt 2

В неговият случай решението може да го вземе само Бойко!
А в една истинска държава, в която не управлява мафията такова решение може да вземе само съдът!

Имало кампания срещу него, ама той не казва от кого и как така уж Цветанов е държавата и нарицателните „това не е за по телефона“ се родиха от него и след като той недиректно контролира всички служби и не знае кой прави кампания?

Ами как да каже като това е ПР трик на него самият и ГЕРБ!
И на последно място да се кълне в лоялност на Бойко и ГЕРБ и да действа като Юда си е лицемерие !

И така на час по лъжичка идват сериалите в апартаменти гет, а хората вярват, че някой носи истинска отговорност от това правителство!

Итака Решението е ….

Гледайте шоуто  на Цветанов 17:00 от НС.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.