РАЗБОЙНИЧЕСКО ДЕЛО

РАЗБОЙНИЧЕСКО ДЕЛО


„Дела и документи“ или разбойническо дело! Предаването „Дела и документи“ всяка сутрин в 06:50 по националното радио! По радиото вървеше едно предаване – „България – дела и документи“. Чичка с тържествено-тревожен глас четеше текстове от историята на фона на песента „Откога се е зора зазорила“.
Едва ли сте забравили култовото радиошоу, защото по това време на всички ни се налагаше да ходим на работа или училище и аз лично си спомням, че започнеше ли предаването татко отиваше да извади колата от гаража за да ни закара на училище, а той с мама да отидат в заводът да се трудят за да строят животът нов !

Днес делата на едни ще доведат до вадене на документи срещу други! Законът на Делян Пеевски за медиите мина на първо четене в НС! Осветляване на медиите кой от къде се финансира и зад коя медия кой седи? Какво следва обаче от тази „Прозрачност”?
Всеки ще бъде ударен от репресивната машина по парите и ще му се заведат куп дела и така край с малките информационни портали, край със свободата на словото идва ерата на цензурата и автоцензурата!

И така свободата на словото ще се регулира от рекламодателите, а те са големите корпорации, а те са собственост на олигарсите!
По-точно казано – ние сме тази част от ЕС, в която свободата на словото е гарантирана от корпорациите, които пък от своя страна са възникнали на партиен принцип, преди да се превърнат в бизнес империи. Вие за коя партия гласувате?
Те са няколко типа като БСП доскоро бе акционерно дружество, а другите са еднолични търговци!

И така навремето имаше един вестник Работническо дело, а днес всички медии ще са разбойническо дело!
Както се казва борба с монопола, но кой се бори не става ясно като големите ПП ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА СЕ СТРЕМЯТ КЪМ МОНОПОЛ!
Монопол в НС, монопол във властта!
Монопол на ключови длъжности в ДАНС, ГДБОП, МВР и СЪД и ПРОКУРАТУРА!

Монопола не се стреми към борба със себе си, повярвайте ни! Скоро време ще се върне предаването „Дела и документи“ и това ще е Разбойническо дело!
Поредният закон на ГЕРБ и ДПС с любезното съдействие на така наречените патриоти !

Efekt 2

Властта поражда власт и тя създава монополите и ако не могат на пазарен принцип то ще си изберат такива закони, че никой да не може да каже истината, а тя е само една, но според тях истината е променливо понятие и то трябва да е изкривено до степен, която ги устройва ! Да се върнем там където политиката създава бизнесът и политическите партии са тези, които определят монополите, но те са избирани от обществените маси!
Медиите кореспондират с обществените маси и те сформират емоционална нагласа, а нагласата променя и средата, в която живеем – политическата среда!

Затова и медиите са четвъртата власт, която често променя предните три! Днес обаче се дава поредният монопол в ръцете на един човек затова ви казваме скоро ни очакват дела и много документи!
А в България разбойниците ще ви управляват, а за безчинствата им няма да Ви казват!
Време е боклука да изхвърлим от властта, но дела трябват, дела както е казал дяконът Левски, а те тогава целият народ са вдигнали без медии и телевизия, но са имали ясна цел и визия!
За една чиста и свята република, а днес остана само публика!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.