Кирил Стаменов : Убийци

Кирил Стаменов : Убийци


Стаменов не издържа в нета и избухна с думите убийци !

ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА И ДА ЗАГАСИ ТОКА!
Сега ще ядем месо от франсетата които изследваха българските животни, без експертиза и от други независими лаборатории извън ЕС!
Нашите ги ликвидират …
Нема лошо, то тяхното месо е дълбоко замразено, инжектирано с кръв и френски антибиотици, много безопасно и вкусно! Не е като от българските чумни крави, телета, овци …
Българското на екарисажа!
Направо не зная татко, мама, баба и дядо как са оживели без френски мръвки, френски чевермета, печени френски агънца, френско краве и биволско мляко … Как са оживяли като са биели на ръка домашно масло, правили краве и овче кисело мляко, което беше като сирене и се режеше с нож!
Оня български отровен кашкавал, домашно сирене, извара …
Никакви мандри вече в България, никакви заразени с чума български ферми!
Да живее френското месопроизводство, йогурта, на нас за какво са ни ферми и болни животни?
Браво на братята французи и техните единствени лаборатории в света, които веднага помирисват чумата по животните из българските земи!
Майната им на българите! И без това земите им са запустели, горите изсечени, селата празни …
Някакви фермери се бунтували и тръшкали от рев за мършавите си, болни стада!
Голям праз … Тръшкайте се! Що не се тръшкахте при ликвидацията на българското селско стопанство по времето на психично болния, официален педераст Филип Димитров?
Що не ревахте когато Костов довърши българската икономика, българската гражданска авиация, а ходехте да скачате като алтави по площадите?
И сега кво?
Ами нищо …
Затваряй държавата, Борисов, и без това останаха само старци и бабички, инвалиди!
След добитъка е техен ред, ще ги разболеете сигурно с бубонна чума, испански грип, други модерни болести с фалшивите лекарства които продавате на тъпите българи!
За какво ви е държава от болни хора и животни?
Аре, последния да дръпне шалтера на тока, нема да ходи бадева …
Убийци!

Така рече и отсече Кирил Стаменов : Убийци !

 

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.