Докато Франция ликува

Докато Франция ликува


Докато Франция ликува, баба раните си след побой лекува! Друга баба с вила в ръка е готова стадото си тя да брани! Катастрофи по улици и магистрали!

Иначе и във Франция имало сълзи, ама от сълзотворен газ народе разбери, имало там вандали, които магазин обрали и така е не е само в страната – „един гледа сватба, друг брадва“, дето се казва!

Днес Владимир Путин щял да дава отговори на Доналд Тръмп как 12 руски хакери направили така, че Тръмп да спечели президентската игра!

Efekt 2

И така в страната някак си един известен прокурор се самоуби, а полицията по случая мълчи!
И след като бандата, която щеше да убива магистрати е заловена, магистратите започнаха да се самоубиват, нали? И така Франция ликува, а новините са такива сякаш никой в страната не съществува!

И някак си никой не разбра, че ненадейно почина човек, който притежава Булфон от 1995 г., а по-късно и покупката на 49% от компанията за спортни залози Еврофутбол през 2002 г.

И така семейството НА!
„Семейството Кокалис, с дълбока скръб, съобщава за внезапната смърт на 34-годишния Сократис С. Кокалис по време на бизнес пътуване до Кливланд, САЩ, събота 14 юли 2018 г.“. но това отговори не дава!

Не струва човешкият живот нито на милиардери, нито на магистрати, нито даже на овцете и козите в страната, егати! Не струва става ясно, но сега Франция ликува, а престъпността бърза под фойерверките на световното първенство някой друга схема да прикрие, но не че ако обществеността разбере някой отговори ще и даде!
И така Франция спечели купата световна, но пък Хърватска спечели на хората сърцата!

Кучетата лаят, керванът си върви, а народът в Странджа се гневи!

И докато народът умира темата е днес през денят дали споделиха дъждът в Русия и защо ги нямаше чадърите на сцената докато светът цял тях само гледа?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.