Тръмп и Путин се разбраха, краят на Сорос е близо!

Тръмп и Путин се разбраха, краят на Сорос е близо!


Днес на пресконференцията между двамата големи Тръмп и Путин станa ясно, че идват края на дните на Сорос! Според Путин тези спекулации в целият свят са едно частно лице, което търгува с американските и руските отношения!

Само да припомним, че не една или две бяха интригите срещу Тръмп на изборите му като президент да си припомним и огромната медийна власт на Сорос, която бе впрегната срещу американският президент, а митингите и протестите срещу него пак Сорос ги бе спонсорирал!

А що се касае до Путин той отдавна изгони Сорос от Русия! Накратко описаха Сорос като един вид спекулант- мошеник, който досега е печелил от американско-руските отношения! Идва ли края на Сорос, сами се сетете!

Efekt 2

Дъртият спекулант скоро ще му паднат акциите, а след това пак и пак докато се срине!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.