Разузнаване !!!

Николай Ненчев
Разузнаване !!!

Меркел поиска оставката на Герхард Шиндлер шефът на разузнаването!
Такива рокади следват при наличието на огромни гафове и скандали за който Германия мълчи и крие!
На негово място е предложен Бруно Кал, който с десет години е по-млад от него и тази кандидатура идва от финансовия министър Волфганг Шойбле!

Това, че тази кандидатура идва от министърът на финансите подсказва, че зад нея се крие и скандалът с Фолцваген както и много други, които са свързани с подслушването и следенето на големите корпорации в Европа, но наред с големите икономически гиганти са подслушвани и следени и много политици на ключови длъжности дори и самата Ангела Меркел!
Къде е отивала тази информация кой я е поръчал и защо чак сега пада главата на Шиндлер това са много въпроси на който ние от Blife.eu ще се опитаме да дадем отговор.

Истината е, че агенцията за националната сигурност на САЩ е работела в тясно сътрудничество с БНД!
Същата тази агенция получавала целият информационен трафик в Германия както и всички доклади и поисканата им информация за всички значими икономически гиганти! Отдавана службите се пренасочиха в секторите на промишленият шпионаж и контролът и следенето на политиците!

С две думи Америка умело манипулира и контролира всички служби и централи с една единствена цел „Власт и Пари“ или „Пари и Власт“!
Сега финансовия министър Волфганг Шойбле гарантира с главата си за неговият доверен човек Бруно Кал на този пост, защото грешките струват много милиарди !

Напълно резонно е ние от Blife.eu да зададем въпросът нашето разузнаване за коя държава работи, защото виждаме, че получаваме равнозначни индикации !
Факта, че това правителство сега иска да даде списъкът на всички наши Агенти и техните вербовки в чужбина на САЩ и те да бъдат превербувани или елиминирани и унищожени означава, че разузнаването ни се елиминира за десетки години напред!
Защо никой не иска главата на Николай Ненчев?

Efekt 2

Как така десетки години на изграждане и надграждане, на внедряване и създаване, на прикритие и фасади на агентите ни днес ей така за някой лев и властови позиции на шепа безродници ще бъде унищожено !
А наред с това и съдбите на тези хора и семействата им! Патриотизмът е родолюбието на тези достойни мъже и жени зад граница и у нас къде е?

Как така хората най-добри в това да събират и обработват информация, да анализират и прогнозират не виждат и не знаят какво им се готви и дали не трябва да събудят техните умения и редом с инстинктът за самосъхранение да изпълнят техният дълг към самите себе си и да елиминират проблемът?
Как ли, те знаят как, те са обучени в това и ако не те кой може да спаси България?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.