изпрати новина
Водещи новини

Рано или късно парламента ще бъде разбит!

Рано или късно парламента ще бъде разбит!


До там стигнаха нещата, че този парламент ще бъде разбит, каза един Българин!
Това е мъка, казва земеделски производител, та тази, които си произвежда храната не може да си нахрани децата, та какво остана за другите ! Тази държава рекетера всеки, всеки е мачкан, всеки е смазван и докато си мълчи народа така ще е !

Търпете, мълчете, икономии, мизерия, глад и нищета, болести и нерви, стрес до шия, а управляващите пак са тия !
Няма радост, все неволи, работа от сутрин до късна доба и пак няма за ГЕРБ угода !
Кажете си щастливи ли сте и как спахте, кажете как годините си Вие проспахте, а правителството на раздора граби всички хора !
Данъци и такси има днес повече от колкото по времето на СЪЖИТЕЛСТВАНЕТО през вековете, но господа помнете, че и Робството си има край и народа скоро ще ви помете, народът скоро ще излезе по площади и пред парламента и ще Ви се потърси сметка за делата като няма да ви минат номерата !

bulpress tv

Гневен Българин, баща и дядо е и по всичко му личи да се гневи, че с много труд не може да си заведе децата и внуците на море или на планина, защото е рекетеран за беля както всички, които работят в тази държава са смазвани от правителството на ГЕРБЕЖА било то едно, две или три моделът си е същият разбери !
Казва Ви го човека не по един или по двама, а трябва да се вдигнем всички като един юмрук и да покажем, че сме народ и нация, а не стадо от мърши с модерна колониална Демокрация !

Стига сме седели, стига сме спали, време е да изхвърлим боклука от властта, време е за пряка отчайваща реакция, защото ако сега не се изправим като един ще бъдем смазани един по един !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.