След Борисов 3 или добро, или нищо!

След Борисов 3 или добро, или нищо! Стефан Пройнов


Краят на Борисов 3 е близо вижте фактите !
В мафията са навързани като суджуци В българската мафия всички са навързани като суджуци, но има едни думи на човекът управлявал над 40 години ФБР. Джон Едгар Хувър: „Спреш ли финансирането на мафията – тя умира“!

Европа спря евро фондовете, с които се хранеше политическата мафия ! Цветан Василев не се пречупи и грабежът КТБ се закучи !
След изявлението на американския посланик в София Ерик Рубин, че случаят „КТБ” е на бюрото на президента Тръмп, а с разследването ще се заемат компетентните органи като летвата се вдигна много високо !

Борисов и компания силно се притесниха и след изказване в Американските медии, че една журналистка от САЩ заби мощен шамар на Бойко: „Г-н Борисов, Вие сте само временно на власт“ ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК !

Efekt 2

Така краят на Борисов 3 идва и след като той загуби протекциите си от Европа, а от Русия не го долюбват все пак спря техните енергийни проекти и понеже е много тъп взе, че се похвали пред американският бизнес у нас !
Сега и в Америка са му вдигнали мерника и единственото, което му остава на Борисов е да запали етническо напрежение у нас и какво от това?
В такъв случай Президента Радев става главнокомандващ и в една извънредна ситуация като Борисов пак няма да контролира държавата !

Мафията усеща своят край или поне започнаха да се самоизяждат поради липса на пари !
Скандалът със суджуците е просто модел, в който се вижда, че цялата мафия са навързани като свински черва пълни с кайма, макар и метафорично това показва моделът на властта – рекет и грабеж в една престъпна държава !
НДК е един от примерите, в който две лобита в ГЕРБ се скараха !
КТБ е пример как две политически мафии не се доразбраха !
Каварна е пример, че Борисов 3 лъже и Европа знае за това и глобява страната ни !
Нещо като при Цветан Цветанов – елиминира неудобните, съсипва животи, съдби, имена и после те съдят страната ни в Страсбург и пак държавата плаща ! Що за справедливост е това – едни бандити безчинстват из страната и смазват народа, а после пак народът плаща за техните деяния !
„Цанков камък“ е димка зад която няма да излезе нищо и Борисов 3 подава сигнал срещу Борисов 1 уж напада Ахмед Доган !

През цялата си кариера като политик Ахмед Доган не е подписвал нито един документ, никъде по никакъв случай не седи подписът му, което автоматично го оневинява на 100%, защото той е много предпазлив!
Няма как да го демонизират, няма как да го обвинят в какво то и да е било престъпление !
Истинските бушони са Пеевски, Борисов и Цветан Цветанов, а Цветан Василев и Оманският Фонд вече са съзирали Тръмп и американската администрация ! Този път прошка няма, редица дела се водят и в Швейцария и в Европа примката се затяга !

Най-интересното е, че Борисов си мисли, че Ердоган е негов съюзник заради васалното отношение и че ще поднесе главата на Ахмед Доган и ще възцари радикалният може би наместник на Анкара у нас Местан, но пак греши ! Ердоган знае за връзки на българския премиер с хора, замесени в цигарена контрабанда, търговия с оръжие, регистриране на фирми в Иракски Кюрдистан и няма как да прости Ердоган, че Българските гранатомети стреляха по Турските танкове и Борисов ще бъде обесен след сюнета, който сам си направи като пи кафе с Местан в Кърджали!
Българският народ видя, че ГЕРБ е турска партия и народът няма да прости !

Така последната лъжа, която ще лъсне е, че Борисов ще осъди и ще детронира самият Ахмед Доган, почетният председател на всички политически партии, а не само на ДПС !
В крайна сметка Цацаров е посочен от Пеевски и ДПС, но и дори да е обърнал палачинката Доган контролира съдът, а няма как да започне дело срещу него без съдът да даде ход на такова и ето защо толкова много соросоидите искат да правят реформа в съдебната система, но тя не се състоя !

Има една поговорка :
„Дай на глупака едно въже и той сам ще намери начин да се обеси“!

Сега можем само да седим и да гледаме как скоро Борисов ще се самообеси и все пак въпрос на време е как да се преразпределят неговите активи и милиарди, които той заграби от целият бизнес и Българският народ !
Другото е решено, вече след Борисов 3 или добро, или нищо !
Местан мълчи, Цветан Цветанов мълчи, защото на тези политически субекти съдбите им са в неясна кондиция с ретроградният Меркурий, но едно е ясно, че всеки рано или късно му се налага да изправи срещу враговете си и досега държавата плащаше за техните безчинства, а сега е време те да платят цената и скоро народът ще им потърси сметка !

Видовден е близо !

България има нужда от нова алтернатива на управление !

Автор: Стефан Пройнов
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.