Рано или късно парламента ще бъде разбит!

Рано или късно парламента ще бъде разбит!


До там стигнаха нещата, че този парламент ще бъде разбит, каза един Българин!
Това е мъка, казва земеделски производител, та тази, които си произвежда храната не може да си нахрани децата, та какво остана за другите ! Тази държава рекетера всеки, всеки е мачкан, всеки е смазван и докато си мълчи народа така ще е !

Търпете, мълчете, икономии, мизерия, глад и нищета, болести и нерви, стрес до шия, а управляващите пак са тия !
Няма радост, все неволи, работа от сутрин до късна доба и пак няма за ГЕРБ угода !
Кажете си щастливи ли сте и как спахте, кажете как годините си Вие проспахте, а правителството на раздора граби всички хора !
Данъци и такси има днес повече от колкото по времето на СЪЖИТЕЛСТВАНЕТО през вековете, но господа помнете, че и Робството си има край и народа скоро ще ви помете, народът скоро ще излезе по площади и пред парламента и ще Ви се потърси сметка за делата като няма да ви минат номерата !

Гневен Българин, баща и дядо е и по всичко му личи да се гневи, че с много труд не може да си заведе децата и внуците на море или на планина, защото е рекетеран за беля както всички, които работят в тази държава са смазвани от правителството на ГЕРБЕЖА било то едно, две или три моделът си е същият разбери !
Казва Ви го човека не по един или по двама, а трябва да се вдигнем всички като един юмрук и да покажем, че сме народ и нация, а не стадо от мърши с модерна колониална Демокрация !

Efekt 2

Стига сме седели, стига сме спали, време е да изхвърлим боклука от властта, време е за пряка отчайваща реакция, защото ако сега не се изправим като един ще бъдем смазани един по един !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.